تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

اعلام سوپرایز وزیر ارتباطات در روز پنجشنبه هفته جاری

وزیر ارتباطات از اعلام خبری به صورت سوپرایز در روز پنجشنبه هفته جاری خبر داد.

کد خبر: ۴۴۳۸۳
۱۱:۴۱ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمدجواد آذری جهرمی امروز در سومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند به تفاهم‌نامه منعقد شده میان شهرداری و وزارت ارتباطات در سال گذشته اشاره کرد  و افزود: این تفاهم‌نامه درباره استفاده از هوشمندسازی تهران برای تبدیل این شهر به شهری امن بود که ضرورت‌ها و الزاماتی برای اجرایی شدن آن وجود داشت که با کمک طرفین محقق شد.

وی افزود: امروز اگر هوشمند مدیریت نکنیم، قطعا موثر نخواهیم بود. خوشبختانه توانستیم بازاری برای کسب و  کارهای شهری به صورت الکترونیک اجرایی کنیم. در حقیقت تفاهم‌نامه میان وزارت ارتباطات و شهرداری تهران یکی از فعال ترین تفاهم‌نامه‌های میان دستگاه‌ها بوده که با تلاش دو طرف به سرانجام رسیده است.

وی ادامه داد: ثمره این تلاش در قالب این تفاهم‌نامه این بوده که اگر امروز کسی به آتش نشانی تلفن کند و در آن شرایط هیجانی نتواند آدرس و نشانی را اعلام کند، ما از طریق زیر ساخت‌های الکترونیک می‌توانیم محدوده فرد  را به آتش نشانی اعلام کنیم، از این طریق بسیاری از مشکلات در این حوزه حل و فصل شده است.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: ما امروز درگیر ویز نیستیم و شرکت‌های قدرتمندی داریم که حتی داده‌های بهتر از شهرداری دارند. اما باید یاد بگیریم چگونه برای گرفتن این اطلاعات با این شرکت‌ها گفت و گو و مذاکره کنیم.

آذری جهرمی تاکید کرد: بزرگی ما به جایگاه ما نیست بلکه به نوع و شکل خدماتی است که می‌خواهیم ارائه کنیم. امروز فضای استارتاپی کشور به جای رسیده که اشراف و تحلیل آنها بر اطلاعات از ما قوی تر است لذا باید تغییر شیوه  و نگرش داشته باشیم. تا بتوانیم از ظرفیت‌ها بهره بگیریم.

وی ادامه داد: امیدوارم شهرداری تهران نیز تا پایان امسال مانند برخی از دستگاه‌های دیگر قبوض کاغذی خود را به طور کامل حذف کنند البته در حال حاضر بخشی از آن‌ها را حذف کرده اما امیدواریم تا پایان سال به طور کامل این قبوض حذف شود.

وی تاکید کرد: اقدامات ارزشمندی در حوزه هوشمندسازی مدیریت انجام گرفته و شهرداری نیز درخصوص آزادسازی اطلاعات به خوبی عمل کرده است.  ما شعار ندادیم و عمل کردیم مدیریت هوشمند شهری امروز از حوزه زیر ساخت عبور کرده و باید مشارکت بین دستگاهی مورد توجه قرار گیرد. ما به عنوان بخشی از دولت مسئولیت‌های داریم که انجام خواهیم داد اما هر یک از دستگاه‌ها  نیز باید مسئولیت‌های خود را انجام دهند.

وزیر ارتباطات با اشاره به این که در فرآیند هوشمندسازی پست در قالب برنامه پست پلاس تا پایان سال هوشمند سازی پست انجام خواهد شد، اظهار کرد: 200 موتور برقی و 50 دوچرخه برقی به ناوگان پست اضافه خواهد شد همچنین 10 ماشین برقی نیز آمادگی داریم در شرکت دانش بنیان ایرانی خریداری کنیم البته امیدواریم ناجا نیز مجوز پلاک به این خودروها را بدهد. به هر ترتیب ما مشتری خریداری هستیم.

وی تاکید کرد: باید برای نسل آینده در حوزه محیط زیست فکری کنیم و آن را اجرایی کنیم قطعا چاره‌ای جزو این نیست. همه ما در هوای آلوده در این چند روزه محبوس بودیم. کره زمین را باید برای آیندگان به ارث بگذاریم.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود از اعلام یک خبر به صورت سوپرایز در روز پنجشنبه اشاره کرد و افزود: روز پنجشنبه یک سوپرایز ویژه داریم که توسط شبکه‌های اجتماعی اطلاع رسانی می کنیم.

وی ادامه داد: امسال سالی است که پس از آماده سازی زیر ساخت‌های شهری باید بر تعامل بین دستگاهی تمرکز  داشته باشیم. تمام دستگاه‌های که مسئولیت دارند باید در این زمینه کمک کنند و شهرداری نیز فعالانه با حمایت شورای شهر در این حوزه کار کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی