تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

نیاز به تعطیلی مدارس استان کرمان نیست/ موج دوم آنفلوآنزا در بهمن ماه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که استان کرمان جزء ۵ استانی است که بالاترین میزان مبتلایان به آنفلوآنزا را در کشور داشته است، تصریح کرد: از نگاه علمی وبراساس استاندارد‌های جهانی بهداشت، نیاز به تعطیلی مدارس در کرمان نیست و همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمان کمبود پزشکی را در زمینه ارائه خدمات به بیماران نداشته است.

کد خبر: ۴۴۲۹۲
۱۴:۱۲ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸

از لحاظ علمی نیازی به تعطیلی مدارس استان کرمان نیست/ موج دوم آنفلوآنزا در بهمن ماه

دیدارنیوز ـ دکتر وحید احمدی طباطبایی ظهر امروز ۱۷ آذرماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان گفت: هرساله با اپیدمی آنفلوآنزا مواجه هستیم و همه گیری این بیماری نیز هر ساله متفاوت بوده به طوری که در برخی سال‌ها خفیف، برخی سال‌ها متوسط و برخی مواقع این همه گیری شدید است، اما امسال مانند سال ۹۴ این همه گیری شدید نبوده است.
 
وی با اشاره به سفر چند روز پیش معاون بهداشتی وزیر بهداشت و مدیر کل بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت به استان کرمان اظهار کرد: آن‌ها با بررسی‌های که انجام دادند اعلام کردند که نیازی به تعطیلی مدارس استان کرمان نیست.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: خوشبختانه دربحث داروی آنفلوآنزا نیز به اندازه کافی در استان موجود بوده و این دارو تنها برای موارد شدید و بستری در بیمارستان‌ها تجویز می‌شود و در زمینه دارو هیچ مشکلی در استان کرمان نداریم.
 
وی اظهار کرد: خوشبختانه موج آنفلوآنزا رو به کاهش است و از پنجشنبه گذشته تاکنون، تعداد بستری‌های ناشی از مشکلات تنفسی و ابتلا به آنفلوانزا در بیمارستان‌های کرمان کاهش یافته است.
 
احمدی طباطبایی عنوان کرد: زمان تزریق واکسن شهریورماه و مهرماه است، اما شایعات پیچیده شده در بین مردم باعث شد در این چند روزه با هجوم مردم برای دریافت واکسن مواجه شویم.
 
وی در خصوص مرگ و میر افراد به دلیل ابتلا به بیماری آنفلوآنزا گفت: مرگ‌ها در گروه‌های پرخطر (افراد بالای ۶۰ سال، زنان باردار و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند) بوده که در تمامی این موارد تیزمتاسفانه این افراد به علت مراجعه دیر به پزشک کردن، فوت شده اند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید برآنکه اکنون جای نگرانی وجود ندارد، اظهار کرد: احتمالا موج دوم آنفلوآنزا در بهمن ماه را دوباره شاهد خواهیم بود، اما قطعا شدت آن کمتر از شیوع فعلی خواهد بود.
 
نماینده آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه عنوان کرد: تعداد غایبین در مدارس به دلیل جو روانی ناشی از شیوع آنفلوآنزا امسال زیاد بوده، اما آمار مبتلایان به آنفلوآنزا در بین دانش آموزان استان کرمان رو به کاهش است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر