تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

انجمن داروسازان ایران: شرایط اقتصادی داروخانه‌ها بسیار وخیم شده و توان داروسازان رو به پایان است

رییس شورای عالی داروخانه‌های انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه اقتصاد داروخانه‌ها شکننده و وابسته به پرداخت‌های منظم سازمان‌های بیمه‌گر است، گفت: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، هرچه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته داروخانه‌ها را پرداخت کند.

کد خبر: ۴۴۲۱۷
۱۰:۴۴ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مهدی زارعی ضمن اعلام هشدار نسبت به وضعیت نقدینگی داروخانه‌های سراسر کشور اظهار داشت: داروسازان تاکنون در مسیر تامین به موقع داروی بیماران، از هیچ اقدامی فروگذار نبوده‌اند و حتی با دریافت وام بانکی و پرداخت سودهای آنچنانی تلاش کرده‌اند که اجازه ندهند خللی در زنجیره عرضه دارو ایجاد شود، ولی در حال حاضر شرایط اقتصادی داروخانه‌ها بسیار وخیم شده و توان داروسازان رو به پایان است.

وی افزود: داروسازان به مشکلات و گرفتاری‌های کلان اقتصادی کشور واقف هستند ولی نکته اینجاست که به هر حال شرکت‌های تولیدکننده و پخش دارو، بابت داروهای تحویلی خود به داروخانه، مطالباتی دارند که بخش عمده‌ای از این وجوه، نزد سازمان‌های بیمه‌گر بلوکه شده است.

زارعی گفت: مشکلات مالی سازمان‌های بیمه‌گر نباید به داروخانه‌ها تسری پیدا کند و این قابلیت و توانایی مدیر سازمان را می‌طلبد. اگر شرایط مالی سازمان‌های بیمه‌گر مناسب نیست، کارشناسان آن سازمان‌ها ممکن است در پیش بینی‌های خود برای تامین بودجه کوتاهی کرده‌اند و تبعات این موضوع نباید بر سر داروخانه‌ها آوار شود.

وی ادامه داد: قانون باید در فضای مالی میان داروخانه و سازمان‌های بیمه‌گر حاکم باشد، نه اینکه هر روز به بهانه‌های مختلف شاهد خلف وعده سازمان‌های بیمه‌گر باشیم.

زارعی اضافه کرد:١٣ هزار داروخانه در خدمت سلامت جامعه ایران هستند و آنها برای بقا و استمرار خدمت به مردم، نیاز به توجیه و بهانه تراشی ندارند، بلکه تنها کافی است که سازمان‌های بیمه‌گر طبق قانون، هزینه دارویی بیمه‌شدگان خود را به موقع پرداخت کنند.

زارعی تصریح کرد: آنچه که تاسف بار است آن است که سازمان بیمه سلامت، نه تنها مطالبات سال گذشته خود به داروسازان را تسویه نکرده، بلکه برخی اظهارات مسوولان این سازمان، نمک بر زخم داروسازان می‌پاشد.

رییس شورای عالی داروخانه‌های انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: بقای اقتصاد شکننده داروخانه‌ها، وابسته به پرداخت‌های منظم و برنامه ریزی شده سازمان‌های بیمه‌گر است و با وضعیت فعلی، متاسفانه هر روز آسیب بیشتری به چرخه دارویی کشور وارد می‌شود که می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیر به سلامت مردم وارد کرده و توزیع دارو را با بحران مواجه کند.

وی در پایان تاکید کرد: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، طبق قانون عمل کرده و هر چه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته را پرداخت کند، در غیر این صورت عواقب هرگونه اخلال در توزیع دارو، با آن سازمان خواهد بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور