تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

رهبر میانمار برای دفاع دربرابر اتهام نسل‌کشی مسلمانان روهینجا به لاهه رفت

رهبر دوفاکتوی میانمار امروز (یکشنبه) برای حضور در دادگاه لاهه به منظور دفاع از کشورش در مقابل اتهام نسل‌کشی مسلمانان روهینجایی عازم لاهه شد.

کد خبر: ۴۴۱۸۹
۰۹:۲۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی خواه میانمار یک روز پس از راهپیمایی هزاران نفری در شهر نایپیداو، پایتخت این کشور در حمایت از وی، کشورش را به مقصد لاهه ترک گفت.

انتظار می‌رود که یک تجمع از هواداران آنگ سان سوچی امروز بعدازظهر برگزار شود و قرار است راهپیمایی‌هایی هم در روزهای آتی و در زمان برگزاری این دادگاه که ۱۰ تا ۱۲ دسامبر برگزار می‌شود، صورت گیرد.

از زمانیکه رهبر دوفاکتوی میانمار اعلام کرد که در این دادگاه حضور می‌یابد، راهپیمایی‌های حمایتی گسترده‌ای در حمایت از وی در شهرهای کوچک و بزرگ برگزار شده است.

گامبیا به عنوان یک کشور اصلی مسلمان در غرب آفریقا شکایتی را در نوامبر علیه میانمار و نسل کشی مسلمانان روهینجایی توسط این کشور به دادگاه لاهه ارائه کرد.

در جریان این سه روز دادگاهی، گامبیا از گروه ۱۶ عضوی قضات سازمان ملل در دیوان کیفری بین‌الملل می‌خواهد تا اقداماتی مشروط را برای حفاظت از مسلمانان روهینجایی اعمال کند.

بیش از ۷۳۰ هزار مسلمان روهینجایی در ۲۰۱۷ و پس از سرکوب وحشیانه نیروهای ارتش از میانمار گریخته‌اند به طوریکه سازمان ملل گفته که این اقدام یک "قصد برای نسل کشی" بوده و شامل نسل کشی و تجاوز می‌شود.

با وجود محکومیت‌های بین‌المللی آنگ سان سوکی همچنان در میانمار محبوبیت دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی