تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعضای هیات های اجرایی انتخابات در تهران مشخص شدند

فرماندار تهران با اشاره به ثبت نام ۱۱۸۶ نفر برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات فرمانداری تهران، از آغاز مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه تهران از فردا تا پنج شنبه (۲۱ آذر) خبر داد.

کد خبر: ۴۳۹۸۸
۱۳:۳۴ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - عیسی فرهادی فرماندار تهران ظهر امروز (پنج شنبه) در ستاد انتخابات فرمانداری تهران به ارائه گزارشی از تعداد افراد ثبت نام شده در روزهای گذشته برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: تا پایان چهارمین روز از مهلت قانونی ثبت نام هزار و صد و ۱۸ نفر با حضور در ستاد انتخابات فرمانداری تهران فرایند ثبت نام خود را انجام داده اند.

وی با اشاره به ثبت نام از ۹ نفر از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه اقلیت های دینی اظهار کرد: تا کنون ۴ نفر برای حوزه انتخابی ارامنه و ۳ نفر برای حوزه انتخابیه آشوریان در فرمانداری تهران داوطلبی خود را اعلام کردند. همچنین برای حوزه انتخابیه اقلیت‌های زرتشتیان و کلیمیان نیز هرکدام یک داوطلب تا کنون داشته اند؛ در جریان پنجم روز ثبت نام از داوطلبان انتخابات تا ساعت ۱۲ و ۱۵ دقیقه امروز صد و ۱۸ نفر به طور قطعی ثبت نام خود را انجام داده اند که از این تعداد ۱۴ نفر زن هستند.

فرماندار تهران خاطرنشان کرد: در چهارمین روز ثبت نام از داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران و ۴ اقلیت های مذهبی، ۴۰۹ نفر با حضور در ستاد انتخابات فرمانداری تهران داوطلبی خود را اعلام کردند که این آمار بیش از ۲ برابر آماری است که در انتخابات دوره قبل در روز چهارم ثبت نام خود را اعلام کرده بودند.

فرهادی همچنین با بیان اینکه «امروز آخرین روز تشکیل هیئت‌های اجرایی در فرمانداری تهران است»، اظهار کرد: تاکنون اعضای هر ۵ هیئت اجرایی مربوط به حوزه انتخابیه تهران و چهار اقلیت دینی مشخص شده اند و این هیئت کار خود را آغاز کرده است؛ این هیئت به طور عملی از هفدهم آذرماه با تشکیل جلسات وارد فرآیند بررسی صلاحیت‌ها خواهند شد.

فرماندار تهران در ادامه با اشاره به آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه تهران گفت: از فردا (۱۵ آذر) تا پنج شنبه (۲۱ آذر) ثبت نام از داوطلبان انتخابات میان دوره ای خبرگان رهبری حوزه انتخابیه تهران آغاز می‌شود. داوطلبان این انتخابات می‌توانند علاوه بر حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور به ستاد انتخابات فرمانداری تهران واقع در طبقه همکف ساختمان فرمانداری در خیابان میرعماد مراجعه کنند.

فرهادی در پایان خاطر نشان کرد: فرایند ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دو روز دیگر ادامه دارد و روز شنبه شانزدهم آذرماه پایان می یابد و بر اساس قانون انتخابات و روزشمار برگزاری انتخابات هیچ تغییری در مهلت زمانی مراحل مختلف ایجاد نخواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور