تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

نامه تند بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) به رئیس سازمان صداوسیما: میرباقری، آخوندی و سیدمهدی را برکنار کنید

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق در نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما نوشت: سوال این است که به راستی این مدیران همیشگی رسانه ملی چه دست‌آورد شاخص و قابل ملاحظه‌ای را به ارمغان آورده‌اند که اینقدر بر باقی ماندن‌شان در مسند مدیریت اصرار می‌کنید؟!

کد خبر: ۴۳۷۵۰
۱۳:۵۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق به علی‌عسگری رئیس سازمان صداوسیما آمده است:
 
«از حدود ۲۲۰ نفر نیرویی که مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان می‌شدند،  ۲۰۰ نفر از آنها بازنشسته شده و تنها ۲۰ نفر باقی ماندند که به آنها احتیاج داشتیم و بعد از ۲۲ بهمن به تدریج این تعداد هم بازنشسته خواهند شد.»

جملات فوق، بخشی از صحبت‌های حضرتعالی در جلسه با اعضای تشکل‌های دانشجویی است؛ جلسه‌ای که در ۱۶ آذر سال گذشته برگزار شد و ما را به تحقق اصلاحات اساسی در رسانه ملی امیدوار کرد. حالا اما قریب به ۱۰ ماه از آن ۲۲ بهمنی که قولش را داده بودید گذشته و متاسفانه آش همان آش است و کاسه همان کاسه.

مهمترین و اثرگذار ترین ارکان رسانه ملی را می‌توان معاونت سیما، معاونت سیاسی و اداره کل بازرگانی دانست و بی‌تعارف اصلاح رسانه ملی بسته به اصلاح این سه رکن اساسی صداوسیماست. با وجود این درجه از اهمیت، متاسفانه هنوز ریاست این سه بخش در انحصار مدیران بازنشسته و واپسگرا قرار دارد و بدتر اینکه عزمی هم برای پایان دادن به این مدیریت منفعل از سوی شخص شما دیده نمی‌شود. سوال این است که به راستی این مدیران همیشگی رسانه ملی چه دست‌آورد شاخص و قابل ملاحظه‌ای را به ارمغان آورده‌اند که اینقدر بر باقی ماندن‌شان در مسند مدیریت اصرار می‌کنید؟!

می‌توان از مصادیق این مدیریت ورشکسته و منفعل نمونه‌های زیادی را ذکر کرد؛ از اداره کل بازرگانی صداوسیما که در آن رسماً سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی در برابر اسکناس اسپانسرها لگدمال می‌شود تا معاونت سیاسی که با مواضع منفعلانه خود در بزنگاه‌های جنگ رسانه‌ای، قافیه را باخته و خبر مسرت‌بخشی را به اردوگاه دشمن مخابره کرده است. هجوم مردم به منابع خبری ضدانقلاب در شبکه‌های اجتماعی را می توان از نتایج همین نگاه پوسیده و منفعل آقایان مجید آخوندی (معاون سیاسی صداوسیما) و سید مهرداد سید مهدی (رییس خبرگزاری صداوسیما) دانست. مع‌الاسف از این دست ناکارآمدی‌ها سخن بسیار می‌توان گفت اما در این مجال اندک فقط به یکی از این موارد متعدد می‌پردازیم.

 جناب علی‌عسگری! همانطور که مستحضرید، معاونت سیمای جمهوری اسلامی قریب به ۱۰ سال در مقاطع مختلف تحت مدیریت آقای «مرتضی میرباقری» بوده است؛ مدیری که سال‌هاست تقریباً در هیچ جمع نخبگانی پاسخگوی عملکردش نبوده که اگر می‌بود هرگز این توهم به وجود نمی‌آمد که صداوسیما بدون ایشان دچار بحران می‌شود! واقعیت این است که متاسفانه مدیرانی از جنس آقای میرباقری با سوءمدیریت‌های متعدد، تا به امروز صداوسیما را از تجربه‌ی هیچ بحرانی بی‌بهره نکرده‌اند؛ از بحران ریزش مخاطب گرفته تا بحران حاکمیت سلبریتی‌ها و حالا هم که بحران هجوم فیلم‌ و سریال‌های سادیستی!

 طنز تلخ ماجرا اما آنجاست که پاییز ۹۷ تعدادی از همین مدیران بازنشسته و ناکارآمد از جمله جناب میرباقری، با کارنامه‌‌ای کم فروغ به واسطه سؤمدیریت ها‌، ناباورانه از قانون منع به کارگیری بازنشستگان استثناء شدند با این توجیه که رفتن مدیران باسابقه، صداوسیما را دچار بحران می‌کند! حالا یک سال از آن روزها گذشته و سوال این است که بود و نبود آقای میرباقری و امثال ایشان چه تاثیری بر عملکرد صداوسیما در یک سال اخیر داشته که اینچنین آینده صداوسیما به وجود ایشان گره زده می‌شود؟ اصلا آقای میرباقری در مدیریت ۱۰ ساله‌شان بر سیمای جمهوری اسلامی چه کارنامه دست نایافتنی را از خود به جا گذاشته اند که مدیران جوان دیگر از رقم زدن آن ناتوان بوده‌اند؟

جناب آقای علی عسگری! دو احتمال بیشتر وجود ندارد؛ یا شخص حضرتعالی تعمداً و بر خلاف وعده‌ای که ۱۶ آذر سال گذشته دادید، در حفظ مدیران بازنشسته و ناکارآمد مصرّید که در این صورت مِن بعد شما را هم بایستی به عنوان بخشی از مدافعان وضع موجود در رسانه ملی تحلیل کرد و باید از منافع احتمالی‌تان در حفظ وضع موجود پرسید. احتمال دیگر اما این است که فشارهای بیرونی مانع شما در اعمال تغییرات می‌شود که در این صورت از شما می‌خواهیم شجاعانه وجود این فشارها را رسانه‌ای کنید تا بر همگان عیان شود که چه کسانی از حفظ وضع موجود در صداوسیما منفعت می‌برند و بهشت‌شان مدیریت ناکارآمد بازنشسته‌هاست!

در انتها و برای چندمین بار در دو ماه اخیر از جنابعالی دعوت می‌شود تا برخلاف سال گذشته، این بار در صحن دانشگاه و در میان دانشجویان حاضر شده و پاسخگوی مطالبات صریح و تخصصی ایشان باشید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی