تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

تولیدکنندگان احتکار "لاستیک" را تکذیب کردند

سخنگوی انجمن صنعت تایر گفت: تولید تایر صورت گرفته و به بازار نیز عرضه شده است و ادعای عدم توزیع لاستیک‌های تولیدی به بازار از بیخ‌وبن غلط است

کد خبر: ۴۳۶۰۷
۱۱:۵۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - روز گذشته رضا رحمانی - وزیر صنعت، معدن و تجارت - اظهار کرد: برخی کارخانه‌های تولیدی لاستیک بعد از افزایش قیمت بنزین تصمیم به عدم توزیع محصولات به بازار گرفته‌اند. این عدم عرضه کالا همچون احتکار و مصداق تخلف است که با آنها برخورد می‌شود.

در واکنش به این اظهارات، مصطفی تنها - سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر - در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این موضوعات اگر کسی شکایتی داشته باشد باید به وزارت صنعت و مراجع دولتی مراجعه کند. اگر مستندی وجود دارد که نشان می‌دهد کارخانه‌ای از توزیع لاستیک به بازار  خودداری کرده است، باید همین وزارتخانه با آن‌ برخورد جدی کند. اگر جناب وزیر سندی برای این ادعا دارند، خود وزارتخانه وظیفه دارد که به شدت با آن‌ برخورد کند.

وی افزود: هر ماه آمار تولیدات شرکت‌ها به وزارت صنعت ارائه می‌شود و وزارتخانه براساس آن مواد اولیه کارخانه‌های تولیدکننده را ارزیابی می‌کند تا روشن شود مواد اولیه‌ای که با ارز ۴۲۰۰ تومانی برای این کارخانه‌ها تامین می‌شود، به درستی مورد استفاده قرار گرفته و محصول تولید شده است یا خیر؟ ماه به ماه همه کارخانه‌ها تک به تک موظفند گزارش میزان تولید خود را به وزارت صنعت اعلام کنند.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر خاطرنشان کرد: مگر این کارخانه‌ها می‌توانند تولید خود را مخفی کنند؟ اگر اینطور باشد خود وزارت صنعت با آن‌ها برخورد کرده و می‌گوید آن حجم پولی که برای تامین مواد اولیه دریافت کرده‌اید، چرا تولید نداشته‌اید و اگر تولید داشته‌اید، چرا عرضه نکردید و محصول کجا عرضه شده است؟ ضمن اینکه انبار این شرکت‌ها توسط وزارت صمت در این شرایط حتما مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: موضوع عدم عرضه لاستیک‌های تولید شده به بازار از بیخ‌وبن نادرست است و اگر کسی مستندی دارد، حتما ارائه دهد. مگر این کارخانه‌ها شامل زیرمجموعه‌های وزارت صمت به حساب نمی‌آیند؟ اگر واقعا چنین تخلفی وجود دارد، بایستی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی امور کارخانه‌های کشور قاطعانه برخورد کند.

تنها تصریح کرد: در صنعت تایر بنزین مصرف می‌شود اما مقدار آن آنقدر ناچیز است که اصلاح نرخ بنزین تاثیر محسوسی بر قیمت تمام شده لاستیک‌ها به صورت مستقیم ندارد بنابراین کارخانه‌های لاستیک مشکلی از این ناحیه ندارند. البته در صورت ایجاد تورم، همه صنایع درگیر خواهند شد. مسئله تورم یک بحث و موضوع افزایش قیمت بنزین بحث دیگری است. شاید جناب وزیر اطلاع ندارند که محصولات صنعت تایر توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان قیمت‌گذاری می‌شود و تولیدکننده نمی‌تواند به صورت دلبخواه قیمت‌ها را تغییر و افزایش دهد. 

وی اظهار کرد: تولید و توزیع صنعت تایر توسط همان وزارتخانه صنعت پایش می‌شود و کارخانه نمی‌تواند در آن تقلب و تخلفی کند؛ اما در بازار هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. ما تولیدکننده تایر هستیم؛ تولید کرده و آمار آن را ماه به ماه به وزارتخانه گزارش می‌دهیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی