تیتر امروز

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...
حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند
انتقام پس از حمله تروریستی به کنسولگری

حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)
مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه

گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)

در ادامه مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه درباره «گفتمان نظام سلطه جهانی» که سه قسمت قبلی را در دیدارنیوز خواندید، در قسمت چهارم و پایانی می‌توانید پاسخ...

افزایش شوری آب در خوزستان

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: در حال حاضر ۷۵ درصد آب شرب ۷۶ شهر و ۴۰۶۲ روستا از رودخانه‌های استان تامین می‌شود که خشکسالی‌های اخیر تاثیر فراوانی بر کاهش ورودی‌ها و افزایش شوری آب داشته است.

کد خبر: ۴۳۱۸
۱۲:۴۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرامند هاشمی زاده در گفتگو با العالم اظهار کرد: روزانه بیش از 2 میلیون و ۲۴۰ هزار مترمکعب آب در شهرها و روستاهای خوزستان مصرف می شود که با توجه به بحران های پیش آمده در خصوص خشکسالی و تامین آب، اجرای سیاست مدیریت آب بسیار ضروری و از موارد اولویتدار استان محسوب می شود

وی در خصوص فعالیتهای انجام شده در رابطه با تامین آب شرب مردم آبادان و خرمشهر افزود: از جمله اقدامات انجام شده می توان به برنامه ریزی برای احداث خطوط  انتقال آب به شهرها، احداث ایستگاههای مرتبط و آبگیری ها در گستره جغرافیایی خوزستان اشاره کرد که شامل طراحی، تامین اعتبار، انتخاب پیمانکار و شروع عملیات اجرایی در مناطق مختلف کاری است.

هاشمی زاده گفت: طرح غدیر از بزرگترین طرح های آبرسانی است که از سال 87 شروع و تاکنون ادامه دارد. این طرح شامل چهار مرحله است که در مرحله اول احداث خط انتقال آب با قطر 1800میلیمتر (با هدف آبرسانی به شهرهای آبادان، خرمشهر، شادگان و اهواز ) انجام شده است و در حال حاضر نیز خطوط  فعال و مورد بهره برداری  است.

وی تصریح کرد:در مرحله دوم احداث خط با قطر 2000 میلیمتر برای تثبیت و تداوم با کیفیت تامین آب از ایستگاه ام الدبس به شهرهای مذکور است و در مرحله سوم یک خط لوله به قطر 2 هزار میلیمتر و آبگیری در تاسیسات ام الدبس و کانال توسط کانال تغذیه شده از سد کرخه که هدف آن ایجاد امنیت و رعایت عوامل پایداری و همچنین  پدافند غیرعامل خواهد بود.

به گفته هاشمی زاده در مرحله چهارم این طرح احداث خطوط انتقال و ایستگاه تقویت فشار و آبگیر فوق العاده پیچیده و فنی برای انتقال آب از سد دز انجام می شود.

معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: مجموع این خطوط 850 کیلومتر است که آبرسانی به 25 شهر و 1608 روستا را به عهده دارند.

هاشمی زاده خاطرنشان کرد: این طرح عظیم با اعتباری معادل 900 میلیارد تومان در سال 96 پیگیری شد که در سال 97 نیز اعتبارات لازم برای آن پیش بینی شده است که در حال حاضر با احداث خط دوم ۱۲متر مکعب‌ آب بر ثانیه انتقال آب خواهد داشت.

معاون عمرانی استاندار خوزستان افزود: این طرح یکی از بزرگترین طرح های عمرانی در حوزه آبرسانی در سطح کشور و خاورمیانه محسوب می شود که از نظر شاخص های مختلف با انتقال ۲۴متر بر ثانیه در افق ۱۴۰۰ و گستره جغرافیایی و محدوده مورد طراحی از طرح های فوق العاده مهم به حساب می آید.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی