تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
قائم مقام وزیر صمت خبر داد:

هرگونه افزایش قیمت برای تولیدکنندگان ممنوع شد

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: با ابلاغیه سازمان حمایت هرگونه افزایش قیمت کالا برای تولیدکنندگان ممنوع شد. اتاق بازرگانی نیز از این طرح حمایت می‌کند.

کد خبر: ۴۱۸۹۵
۱۳:۱۷ - ۲۶ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حسین مدرس خیابانی اظهار کرد: ساعتی پیش سومین جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار با تمرکز بر مبادی تولید و تامین کالا، برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه نمایندگان اتاق بازرگانی نیز حضور داشته و قرار شد که با مصوبه هیات رئیسه اتاق بازرگانی به تمام تولیدکنندگان و تامین کنندگان کالا ابلاغ شود که از هرگونه افزایش قیمت کالا خودداری کنند، ضمن آنکه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز این موضوع را ابلاغ کرده است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: همچنین در سومین جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار اتحادیه وانت‌بار و تاکسی تلفنی نیز حضور داشتند که در موضوع سهمیه بنزین نگران بودند و قرار شد جلسه ویژه‌ای راجع به موضوع وانت‌بارها، تاکسی تلفنی‌ها و پیک‌های موتوری برگزار و با محوریت اتاق اصناف، پیشنهادات و دغدغه‌های خود را به وزارت کشور منتقل کنند تا با همکاری وزارت نفت حل شود.

وزارت نفت درباره صنوفی همچون وانت‌بارها دست و دلبازتر عمل کند.

وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح ملی در صنوفی که تحت تاثیر این طرح قرار می‌گیرند و قرار است که سهمیه بنزین در اختیار آنها قرار گیرد، وزارت نفت و وزارت کشور باید دست و دلبازتر عمل کنند تا این صنوف هم دلگرم شوند و هم به خوبی عمل کنند تا تغییر قیمتی نداشته باشیم.

مدرس خیابانی تاکید کرد: وانت بارها، تاکسی‌های تلفنی، پیک‌های موتوری و تاکسی‌های اینترنتی اگر سهمیه‌های آنها با دست و دلبازی تعیین شود، هم دلگرم می‌شوند و هم ما اطمینان پیدا می‌کنیم که افزایش قیمتی را به مردم تحمیل نمی‌کنند و مراقبت می‌کنند که قیمت‌ها افزایش نیابد.

به گفته وی، قرار شد نگرانی این صنوف با محوریت مرکز اصناف و معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت، به وزارت کشور منتقل شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی