تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

آب تهران جیره بندی نمی‌شود

یک مقام مسئول گفت:در صورت همکاری مردم و استفاده بهینه از منابع آبی در تهران، برنامه‌ای برای جیره بندی آب در نظر گرفته نخواهد شد.

کد خبر: ۴۱۲۴
۱۲:۵۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - صادق یونس لو مدیر دفتر مدیریت مصرف آبفای استان تهران با اشاره به کاهش بارندگی در کشور، اظهار کرد: میزان بارش کشور در سال گذشته حدود ۳۰۳ میلی متر بود که در سال آبی جاری به ۲۳۶ میلی متر رسیده است .این موضوع نشان از کاهش ۲۳ درصدی بارش ها  دارد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف آبفای استان تهران با اشاره به کاهش ذخایر سد‌های تهران اذعان کرد: ذخایر سد‌های تامین کننده آب تهران مانند لتیان، ماملو و لار در مجموع ۲۴ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

یونس لو با اشاره به هدر رفت آب در تهران بیان کرد: میزان آب بدون درآمد تهران حدود ۲۳ درصد است  که ۱۰ درصد از  آن به عنوان هدر رفت واقعی به دلیل شکستگی و نشت لوله، رخ می دهد و حدود ۹ درصد دیگر تحت عنوان هدر رفت ظاهری به دلیل اشتراک‌های غیر مجاز و هدر رفت قطره‌ای  اتصالات خانگی است (کنتور از محاسبه آن عاجز است).بخش باقی مانده دیگر نیز به استفاده‌های آتش نشانی از ۲۱ هزار شیر آب در سطح تهران مربوط می شود.

وی با اشاره به اثرات مثبت تجهیزات کاهنده مصرف ابراز کرد:یکی از موترترین و کم هزینه‌ترین روش‌های کاهش مصرف آب استفاده از تجهیزات کاهنده آب است به طور مثال استفاده از یک دوش کم مصرف ۶۰ درصد و نصب شیر‌های آب مجهز به چشم الکترونیکی تا ۸۵ درصد میزان مصرف آب را کاهش می‌دهد.

یونس لو با بیان اینکه بحران کم آبی در تهران جدی است ،گفت: بارش‌های اخیر در تهران این ذهنیت را ایجاد کرده بود که بحران کم آبی را پشت سر گذاشته ایم، اما آمار‌ها حکایت از کاهش بارش دارد.

وی ادامه داد:بخشی از آب مورد نیاز ،از سد‌ها و سفره‌های زیرزمینی تامین می‌شود بارش‌های اخیر تنها به افزایش ظرفیت سد‌ها کمک کرده است، اما صد‌ها سال زمان نیاز است که آب از لایه زمین به سفر‌های زیرزمینی برسد و آن  را پُر کند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف آبفای استان تهران با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب در پی جیره بندی آب در تهران نیست، گفت:در صورت همکاری مردم و استفاده بهینه از منابع آبی در تهران، برنامه‌ای برای جیره بندی آب در نظر گرفته نخواهد شد.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر