تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هوک: اقدامات هسته‌ای ایران باج‌گیری است!

برایان هوک با طرح ادعاهای بی اساس علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که اقدامات هسته ای ایران به منظور ترساندن اروپایی‌ها است.

کد خبر: ۴۰۵۷۶
۱۱:۱۷ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - برایان هوک، رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه الجزیره مدعی شد که ایران به منظور ترساندن اروپایی‌ها اقدامات هسته‌ای خود را اتخاذ می‌کند و این امر را باج گیری هسته‌ای خواند.

وی گفت: اقدامات ایران در راه اندازی و گسترش سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته گامی در مسیر اشتباه است.

این مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد: ما خواهان پایان جنگ یمن هستیم اما مانع اصلی آن ایران و نمایندگان آن هستند.

هوک همچنین مدعی شد که حوثی ها یمن خود را از ایرانی ها جدا کردند و نشان دادند که فاصله زیادی میان آن ها و ایران وجود دارد.

رئیس گروه اقدام علیه ایران در اظهاراتی مداخله جویانه گفت: ژنرال قاسم سلیمانی باید در تهران باشد نه بغداد.

به گزارش ایسنا، علی اکبر صالحی در نشست خبری عصر روز دوشنبه که در سایت غنی سازی نطنز در آستانه گام چهارم کاهش اقدامات هسته ای طبق برجام انجام شد گفت: در سالن مدرن S8 ، امروز 2660 سو با نسل ماشین‌های جدید سانتریفیوژ افتتاح شد. حدود 490 دستگاه ماشین جدید در این سالن است. قبل از برجام 5 نوع ماشین داشتیم پس از گام سوم این تعداد به 15 نوع رسیده است از این رو می بینید که صنعت هسته ای با قدرت و قوت در این چهار سال گذشته به کار خود ادامه داده است. برای نسل 9 حدود 200 هزار خط نرم افزار نوشته شده است و دیگر ما مهندسی معکوس نمی کنیم بلکه خودمان طراحی می کنیم. هیچ چیز دیگر برای ما غیر ممکن نیست.

صالحی با بیان اینکه خیلی ها می گفتند سانتریفیوژها موقع جمع آوری تخریب شده و قابل استفاده نیست اظهار کرد: این در حالی است که فقط چند سانتریفیوژ در این روند خراب شد و باقی به طور کامل منتقل شد و الان در حال فعالیت هستند. طرف مقابل فکر می کرد اگر اینها را بخواهیم برگردانیم ده درصدشان خراب می شود اما 2 درصد هم خرابی نداشتیم و اینها واقعیت توانمندی ماست.

 این ادعاها درحالی مطرح می شود که دلیل اصلی کاهش تعهدات برجامی ایران خروج ترامپ از برجام و تشدید تحریم های اقتصادی علیه تهران است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه در چهلمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نیز تحریم‌هایی را علیه 9 شخص و یک نهاد مرتبط با ایران اعمال کرده است.

ادعای هوک در رابطه با مساله یمن درحالی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال پایان بحران یمن بوده و از همان ابتدای جنگ طرحی چهارماده ای برای پایان این تنش ارائه داد که متاسفانه مورد استقبال طرف های جنگ قرار نگرفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر