تیتر امروز

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...

جهانبخش برای بازی با عراق هم دعوت نمی‌شود

در فاصله چند روز تا انتشار فهرست جدید تیم ملی خبرهایی به گوش می‌رسد که مارک ویلموتس چند سورپرایز برای بازی با عراق دارد و به نظر می‌رسد خبری از علیرضا جهانبخش در لیست تیم ملی نیست.

کد خبر: ۴۰۲۶۶
۰۹:۳۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اردوی آماده‌سازی ایران برای بازی سرنوشت‌ساز با عراق در حالی از روز ۱۸ آبان در تهران استارت می‌خورد که طبق برنامه مارک ویلموتس بعد از بازی‌های هفته نهم لیگ برتر باید فهرست جدید خود را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد. در اردوهای قبلی مربی بلژیکی تصمیم به دعوت از ۲۳ بازیکن گرفت و احتمالاً این اردو هم با همان تعداد آغاز شود.
 
در فاصله چند روز تا انتشار فهرست جدید تیم ملی خبرهایی به گوش می‌رسد که مارک ویلموتس چند سورپرایز برای بازی با عراق دارد. یکی از این سورپرایزها می‌تواند به افزایش تعداد لژیونرها و کم شدن یکی، دو بازیکن داخلی برگردد. در این بین جالب‌ترین اتفاق می‌تواند به دور ماندن علیرضا جهانبخش گران‌ترین بازیکن حال حاضر ایران در لیگ‌های اروپایی از تیم ملی برای دومین اردوی متوالی باشد. این اتفاق در حالی برای ستاره ۱۷ میلیون پوندی برایتون آلبیون رقم می‌خورد که سکونشینی‌های متوالی جهانبخش باعث شد تا ویلموتس با عدم اطمینان از آمادگی وینگر راست سال‌های گذشته ایران روی سایر گزینه‌های آماده‌تر از جمله علی قلی زاده از شارلوا ریسک کند. همچنین دیگر اتفاق مهم اردوی آینده ایران به حضور مهدی طارمی در فهرست سرمربی بلژیکی با وجود شایعات مختلف در خصوص مصدومیت ستاره ریوآوه برمی‌گردد که می‌تواند قدرت تهاجمی ایران در بصره را بالاتر ببرد.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت