تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

لودریان به عراق می‌رود

وزیر امور خارجه فرانسه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، به زودی به عراق خواهد رفت تا درباره چهارچوب قضایی محاکمه افراط‌گرایانی که در سوریه بازداشت هستند، مذاکره کند.

کد خبر: ۳۸۷۳۰
۱۳:۱۳ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ژان ایو لودریان، وزیر امورخارجه فرانسه در جریان مصاحبه با شبکه تلویزیونی بی‌اف‌ام به تروریست‌های داعشی که در کمپ‌های تحت کنترل کردها در شمال شرق سوریه بازداشت هستند، اشاره کرد و گفت: موضوع گفت‌وگو با مقامات عراقی دستیابی به یک سیستم قضایی است که طبق آن تمامی تروریست‌های بازداشت شده داعشی از جمله شبه نظامیان فرانسوی محاکمه شوند.

دیپلمات‌ها و مقامات به خبرگزاری رویترز گفتند، به دنبال درگرفتن درگیری‌های تازه در سوریه که خطر فرار یا بازگشت شبه‌نظامیان داعشی به کشورهایشان را به وجود آورده، کشورهای اروپایی در تلاشند تا هرچه سریع‌تر برنامه‌ای تهیه کرده و هزاران شبه‌نظامی خارجی داعشی را از کمپ‌های زندان سوریه به عراق منتقل کنند.

لودریان گفت: در حال حاضر نیاز به یک سیستم قضایی ویژه است و این موضوعی است که ما با مقامات عراقی درباره آن مذاکره خواهیم کرد.

وی افزود: من به زودی به عراق خواهم رفت زیرا بسیار مهم و حیاتی است که حمایت خود را به بغداد که با خطر احیای فعالیت‌های گروه تروریست داعش در شمال غرب این کشور مواجه است، ابراز کنیم.      
 
عراق درگیری‌های خونینی با داعش داشته و دولت بغداد در حال حاضر مشغول محاکمه هزاران مظنون داعشی است که به دنبال از بین رفتن پایگاه‌های این گروه در سراسر عراق، بازداشت شده‌اند.

لودریان گفت: ۹ زن فرانسوی عضو داعش روز یکشنبه از پایگاه عین عیسی در شمال غرب سوریه فرار کردند.

مقامات کرد اعلام کرده‌اند که پس از حمله نظامی ترکیه به شمال شرق سوریه،  بیش از ۸۰۰ تن از این پایگاه فرار کرده‌اند.

لودریان گفت: اگرچه پاریس به دنبال بازگرداندن کودکان است اما این زنان که به داعش پیوسته بودند باید در این منطقه دادگاهی شوند.

وی افزود: این زنان فرانسوی که در سال ۲۰۱۵ میلادی به این منطقه رفتند خوب می‌دانند که چه کارهایی انجام داده‌اند. آنها گردشگر نیستند. آنها شبه نظامیانی علیه فرانسه هستند و اگر ممکن باشد باید در عراق محاکمه شوند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير