تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

آیت الله محقق داماد: اصل در اسلام آشتی و صلح است

رییس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران گفت: اصل در اسلام آشتی و صلح است و جنگ پدیده‌ای استثنایی و تلخ است.

کد خبر: ۳۸۵۶۵
۱۰:۴۹ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸
دیدارنیوز - آیت الله مصطفی محقق داماد در کنفرانس تخصصی کنوانسیون سازمان ملل درباره موافقتنامه‌های حل و فصل بین المللی ناشی از میانجی‌گری (کنوانسیون سنگاپور) گفت: رابطه با خدا امن است و همانطور که کودکی به آغوش امن مادر خود پناه می‌برد، مومن هم به آغوش خدا پناه می‌برد.  رابطه با انسان ها با یکدیگر بر پایه دوستی است و مومن نباید فقط خود را ببیند بلکه باید همه را مدنظر قرار دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: برادری دینی در کنار برادری جهانی قرار دارد. در قرآن پیامبر مشرکان را برادر خود خواندند. در حالی اعلامیه حقوق بشر در قرن معاصر  همه افراد را برادر و برابر خواند که قرآن کریم سال ها پیش این موضوع را بیان کرده بود.

آیت الله محقق داماد تصریح کرد: اصل در اسلام آشتی و صلح است و جنگ پدیده ای استثنایی و تلخ است.

وی گفت: در قرآن دو نهاد وجود دارد، یکی نهاد میانجیگری و دیگری نهاد حکمیت است؛ نهاد میانجیگری به اصلاح اختلافات اشاره دارد و یکی از زیباترین نهادهای اخلاقی اسلام است.

وی ادامه داد:  داوری رای صادر می‌کند اما میانجیگری رای صادر نمی‌کند؛ میانجیگری به معنای اصلاح روابط میان افراد است و در قرآن بطور کامل این موارد ذکر شده اند.

آیت الله محقق داماد تصریح کرد: قاضی نباید روی عواطف رای دهد؛  شرایط داور را خدا مشخص  کرده است و او باید عادل، فقیه و دانشمند باشد.

وی در پایان گفت: بهترین چیزها برای انسان صلح است و این موضوع در قرآن ذکر شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی