تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عون برای بازگشت آوارگان سوری از آمریکا کمک خواست

رئیس جمهوری لبنان برای بازگشت تدریجی آوارگان سوری به مناطق امن کشورشان از آمریکا درخواست کمک کرد. وی همچنین اعلام کرد، اسرائیل با ترسیم خطوط مرزی دریایی با لبنان مخالفت کرده است.

کد خبر: ۳۸۴۶
۱۳:۱۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - میشل عون، رئیس جمهوری لبنان در استقبال از هیئتی آمریکایی در کاخ بعبدا، گرفتاری‌های لبنان به خاطر بحران آوارگان سوری و خسارت‌های اقتصادی و مالی ناشی از حضور آنها در این کشور را شرح داد.

وی از ایالات متحده خواست به بازگشت تدریجی این آوارگان به مناطق امن کشورشان کمک کند و در انتظار راه‌حل سیاسی بحران سوریه نماند که ممکن است، طول بکشد.

رئیس جمهوری لبنان گفت، تمایل این کشور برای بازگشت آوارگان به کشورشان با مواضع برخی کشورها و سازمان‌های بین‌المللی تداخل دارد که با وجود آگاهی خود از پیامدهای اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و آموزشی حضور یک میلیون و ۸۵۰ هزار آواره سوری، به طرق مختلف جلوی آن سنگ‌اندازی می‌کنند.

همچنین وی گفت، اسرائیل موافقت خود با ترسیم خطوط مرزی دریایی میان دو طرف را یک ماه پس از آغاز نخستین عملیات استخراج ذخایر نفتی و گازی توسط لبنان رد کرد.

لبنان دارای خطوط مرزی دریایی ترسیم نشده با اسرائیل است که شامل منطقه‌ای به مساحت حدود ۸۶۵ کیلومتر از محدوده‌ اکتشافی‌ آبی‌اش در دریای مدیترانه است که در امتداد سه منطقه نفت و گازی فازهای هشتم، نهم و دهم قرار دارد. براساس طرح آمریکایی موسوم به طرح «هوف» لبنان مجبور است از حقوقش به وسعت ۸۶۰ کیلومتر مربع از فازهای ۸ و ۹ خویش به نفع اسرائیل چشم پوشی کند

دفتر رسانه‌ای عون در بیانیه‌ای درباره اظهارات سیاست‌مداران، اصحاب رسانه و تحلیلگران درباره موضع او درخصوص تشکیل دولت جدید تاکید کرد، رئیس جمهوری لبنان با این موضوع براساس اختیارت مشخص خود در قانون اساسی برخورد می‌کند.

در این بیانیه آمده است، عون حتی اگر در مکانیزم تشکیل دولت جدید ورود هم نکند، طبق اختیارات خود در قانون اساسی و آنچه در توافق‌نامه «الطائف» آمده است نمی‌تواند چشم خود را به روی مسائل ببندد، به ویژه اینکه رئیس جمهوری حق دارد معاون نخست وزیر و تعدادی از وزرا را به منظور پیگیری فعالیت کابینه و عملکرد دولت از طریق آنها انتخاب کند.

طبق این بیانیه، مواضع رئیس جمهوری در این باره مشخص است و نباید با پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌ها یا اطلاعاتی که صحت ندارند، مقایسه شود.

از سوی دیگر، ارتش لبنان در بیانیه‌ای اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه این ارتش یک عملیات تروریستی را در جریان انتخابات پارلمانی اخیر خنثی کرده، رد کرد.

در این بیانیه آمده است، برخی رسانه‌ها سخنانی از زبان عماد ژوزف عون، فرمانده ارتش لبنان در جریان سفرش به آمریکا منتشر کردند، مبنی بر اینکه این ارتش یک عملیات تروریستی را در جریان انتخابات پارلمانی اخیر ناکام گذاشته است. در حالی که فرمانده ارتش گفته بود، اطلاعاتی از عملیات تروریستی در اختیار داشتیم که با هدف شکست انتخابات پارلمانی در حال آماده‌سازی بود و امور در حال حاضر روند عادی دارد و اوضاع مناسب است.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور