تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

وزیر کشور: ۳ میلیون زن در ایران سرپرست خانوار هستند

بیش از سه میلیون نفر زن سرپرست خانوار در کشور داریم؛ ٧١ درصد آنها زنانی هستند که همسرانشان فوت کرده اند و ١١ درصد نیز زنانی هستند که طلاق گرفته اند. بقیه هم شامل مواردی است که ازدواج نکرده اند.

کد خبر: ۳۸۳۴۰
۱۳:۴۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری یکصدو بیست و چهارمین جلسه شورای اجتماعی کشور با موضوع بررسی لایحه سرپرست خانوار و تامین امنیت بانوان و برگزاری نمایشگاه ملی اقدامات و تجربیات کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، در جمع خبرنگاران افزود: امروز سه دستور در این جلسه بررسی شد که یکی از آنها لایحه صیانت و حمایت از زنان در برابر خشونت بود که قوه قضائیه آن را به دولت فرستاده و نکات قابل توجهی در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه لایحه حمایت و صیانت از حقوق زنان امیدبخش است، افزود: امیدواریم با نظراتی که اعضای همه دستگاه های اجرایی و کارشناسان دادند، اصلاحات لازم به صورت تکمیلی از سوی دولت نیز در آن صورت بگیرد و در نهایت برای قانونگذاری به مجلس برود.

‎وزیر کشور تصریح کرد: موضوع مهم در این رابطه حمایت ها و تکریم از ‎بانوان و زنان مطابق با اصول و ارزش های جمهوری اسلامی است که مبتنی بر اصول و عقاید دینی است؛ باید تلاش کنیم هر نوع ظلم، نابرابری و تبعیض چه به صورت تاریخی، فکری، انتقادی، اندیشه ای و چه به صورت عملی علیه بانوان در جامعه وجود دارد، حل کنیم.

‎وی خاطر نشان کرد: موارد متعددی در این لایحه ‎دیده شده است و تاکید جلسه بر این بود که ضمن جرم انگاری بسیاری از مواردی که به دقت و درستی آمده بود، دو موضوع فرهنگ سازی و آموزش برای آشنایی همه افراد جامعه به خصوص بانوان با حقوق خود و نحوه پیگیری ها را نیز بررسی کنیم.

وزیر کشور ادامه داد: همچنین بحث تمایزاتی که از نظر فرهنگی در نقاط مختلف کشور به عنوان یک کشور متنوع از نظر زبان، مذهب، نژاد و فرهنگ های بومی و محلی داریم، در این لایحه لحاظ شود.

‎رحمانی فضلی با اشاره به لایحه دیگری که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت، گفت: موضوع توانمندسازی زنان سرپرست خانواده در این جلسه بررسی شد.

‎وی اعلام کرد: دولت ‎تلاش دارد مجموعه اقدامات و برنامه هایی را که در برنامه ششم به عنوان وظیفه در این‌باره دارد، انجام دهد؛ بنابراین امروز با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف موضوعات بررسی شد تا بهترین راه حل ها و اقدامات را پیشنهاد دهند. امیدواریم این نظراتی که ارائه شد، مقدمه ای برای زمینه سازی و تاثیر در اجرا باشد.

‎وزیر کشور گفت: سومین مورد، نحوه اطلاع رسانی و چگونگی عملکرد شورای اجتماعی کشور نسبت به آسیب های اجتماعی ظرف این دوسال و نیم فعالیت اخیرش بود تا ترتیبی اتخاذ شود ما یک بار همه اقدامات انجام شده را با متخصصان، مسئولان و مردم در میان بگذاریم و پذیرای نظرات و نقدهای اصلاحی آنها در مسیر پیشرفت شورای اجتماعی کشور باشیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها