تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتقاد «ابراهیمی» از وعده‌های انتخاباتی که محیط زیست را تهدید می‌کند

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: در سبک انتخابات فعلی، هر کس بر اساس ذهنیت و مطالبات مردم منطقه خودش پروژه‌هایی را پیشنهاد می‌دهد که یا با منافع ملی در تضاد است و یا در دراز مدت به ضرر همان منطقه است.

کد خبر: ۳۸۱۴۸
۱۱:۲۰ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی ابراهیمی در مورد وعده‌های انتخاباتی که محیط زیست را تهدید می‌کند، گفت: بعضی نامزدهای انتخابات مجلس که می‌خواهند نظر مردم مناطق خود را جلب کنند،‌ بیشتر به پروژه‌های اجرایی و فعالیت‌های عمرانی که نیاز مردم را در کوتاه مدت برطرف می‌کند روی می‌آورند. این گروه از نامزدهای انتخاباتی،‌ یک ارزیابی سطحی از مطالبات مردم داشته و صرفا آن را هدف قرار می‌دهد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی افزود: بعضی از این وعده‌ها عواقب جبران‌ناپذیر و اثرات منفی زیادی بر محیط زیست دارد. مشکل اصلی این اتفاق به نحوه انتخابات برمی‌گردد. کسانی با هدف نشستن بر صندلی قوه مقننه، نامزد شده و وعده‌های عمرانی و اجرایی خود را به عنوان برنامه‌های کلان جا می‌زنند.

نماینده مردم شازند در مجلس ضمن انتقاد از فقدان انتخابات حزبی در ایران گفت: در این سبک انتخاباتی هر کس بر اساس ذهنیت و  مطالبات مردم منطقه خودش پروژه‌هایی را پیشنهاد می‌دهد که یا با منافع ملی در تضاد است و یا در دراز مدت به ضرر همان منطقه است. ای کاش شیوه انتخابات ما اصلاح می‌شد.

ابراهیمی وعده‌های انتخاباتی که محیط زیست را تهدید می‌کند، را مسئله مهمی عنوان و اظهار کرد: به طور مثال نمایندگان حوزه استان‌های شمالی، مخالف شیرین کردن آب دریای خزر هستند. بدون اینکه اصلا ارزیابی کنند که آیا این اقدام در راستای منافع ملی هست یا نیست؟ انتقال آب از دریاهای جنوبی ایران نیز مورد انتقاد نماینده‌های حوزه‌های انتخابیه جنوبی است؛ بدون اینکه بررسی در این خصوص صورت بگیرد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: به عنوان مثال صنایع‌ آب‌بر مثل پتروشیمی‌ها یا پالایشگاه‌ها نباید در مناطق خشک یا مناطق پرتراکم جمعیتی تأسیس شوند زیرا هم آب زیادی مصرف می‌کنند و هم آلایندگی بالایی دارند. متأسفانه تاسیس این صنایع دست مایه نمایندگان حوزه‌های انتخابیه شده است. می‌توان این طور تفسیر کرد که فردی برای اینکه حضور ۴ ساله در مجلس داشته باشد،‌ سعی کرده است که به سمت پروژه‌هایی حرکت کند که  آسیب‌زا هستند.

ابراهیمی آگاهی‌بخشی رسانه‌ها و صدا و سیما در مورد وعده‌های خطرناک انتخاباتی را ضروری دانست و تصریح کرد: نمایندگانی که به نیازهای منطقه‌ای توجه می‌کنند یا ایده‌ای کلان برای مدیریت کشور ندارند، نمی‌توانند دغدغه ملی داشته باشند و بیشتر دغدغه‌هایشان محلی خواهد بود. خواسته‌های منطقه‌ای این افراد، علاوه بر آسیب‌های محیط‌زیستی آسیب‌های اجتماعی را نیز به دنبال می‌آورد. وقتی نماینده‌ای سعی می‌کند به هر طریقی امکانات را به سمت حوزه انتخابیه خود سوق دهد،‌ اختلافات محلی ایجاد می‌کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر