تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

ترامپ دستور تحریم ترکیه را صادر کرد

«استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه گفت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور مجوز تحریم‌های جدید علیه ترکیه را صادر کرده است.

کد خبر: ۳۸۰۹۰
۲۲:۴۹ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - وزیر خزانه‌داری آمریکا این تحریم‌ها را «قابل‌توجه» خواند اما گفت که دستور ترامپ صرفاً به منزله مجوز تحریم است و آمریکا هنوز آنها را فعال نکرده است. 
 
جدا از دستور اجرایی ترامپ، برخی از نمایندگان کنگره آمریکا هم به دنبال اعمال تحریم‌های جدید علیه ترکیه هستند. 

«لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا بامداد پنجشنبه از حصول توافق فراحزبی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ترکیه بعد از عملیات این کشور در شمال سوریه خبر داد.

«لیندسی گراهام» که رفتار دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور کشورش با کُردهای هم‌پیمان آمریکا در سوریه را «شرم‌آور» توصیف کرده پنجشنبه اعلام کرد با «کریس ون‌هالون»، نماینده دموکرات در مجلس سنا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ترکیه به توافق رسیده است. 

گراهام در توئیتر نوشت: «مفتخرم اعلام کنم به توافقی فراحزبی با سناتورهای کریس ون‌هالن برای اعمال تحریم‌های شدید علیه ترکیه بابت حمله آنها به سوریه رسیده‌ایم... اکثر اعضای کنگره معقتدند رها کردن کردهایی که متحدان قدرتمندی علیه داعش بوده‌اند اشتباه است. 

این طرح خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه هر نوع مبادلات نظامی با ترکیه است و خواستار ممنوع کردن فروش کاملاهای دفاعی آمریکا به نیروهای مسلح ترکیه است. 

سناتورهای آمریکایی علاوه بر این خواستار مصادره اموال رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و وزیر دفاع ترکیه شده‌اند. 

کاخ سفید این هفته بعد از گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از مناطق نزدیک به نوار مرزی سوریه و ترکیه عقب‌نشینی می‌کنند. بسیاری، این اقدام را چراغ سبز واشنگتن به آنکارا برای انجام عملیات علیه شبه‌نظامیان کرد در این مناطق تفسیر کرده‌اند.

در بیانیه کاخ سفید عنوان شده بود که ترکیه پذیرفته چند هزار عضو داعش را که در ماه‌های گذشته اسیر شده‌اند و حالا در اختیار آمریکا و کردها قرار دارند، تحویل بگیرد. اغلب این افراد اتباع اروپا هستند، اما با وجود درخواست مکرر ترامپ، سران کشورهای اروپایی از پذیرش و محاکمه آن‌ها خودداری کرده‌اند. ترامپ پیشتر تهدید کرده بود که ممکن است این اسرا را آزاد کند.

ترکیه از هفته‌ها پیش اعلام کرده بود که قصد دارد علیه مناطق کردنشین شمال سوریه عملیاتی نظامی انجام داده و در نوار مرز با سوریه یک «منطقه امن» ایجاد کند. آنکارا برای این کار آوارگان سوری را بهانه و ادعا کرده که قصد دارد آوارگان مقیم در ترکیه را در این منطقه امن اسکان دهد. دولت ترکیه امروز اعلام کرد که «به زودی» عملیات در شمال سوریه را آغاز می‌کند.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان