تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

پوتین، عباس و نتانیاهو را برای تماشای فینال جام جهانی به مسکو دعوت کرد

یک منبع در دولت اسرائیل اعلام کرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای تماشا فینال مسابقات جام جهانی به مسکو دعوت شده‌اند.

کد خبر: ۳۷۵۲
۰۹:۵۴ - ۰۵ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دولت اسرائیل اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را برای حضور و تماشای فینال مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ میلادی به مسکو دعوت کرده است و این موضوع مورد بررسی قرار می‌گیرد.

پیشتر عبدلحفیظ نوفل، سفیر فلسطین در روسیه، تاکید کرده بود: محمود عباس از سوی رئیس‌جمهور روسیه برای حضور در این مسابقات به مسکو دعوت شده و وی مانعی برای دیدار با نتانیاهو در مسکو نمی‌بیند.

نتانیاهو از آغاز سال جاری میلادی دو بار به مسکو سفر کرده که آخرین آن در ۹ ماه مه میلادی بود که در جریان آن با رئیس جمهوری روسیه به بررسی مسائل منطقه‌ای از جمله وضعیت سوریه پرداخت.

در همین راستا، سفیر فلسطین در مسکو تاکید کرد: محمود عباس برای دیدار با نتانیاهو طی حضورشان برای تماشای فینال مسابقات جام جهانی روسیه آماده است و عباس این دعوت را قبول کرده و به پایتخت روسیه سفر می‌کند.

خبرگزاری نووستی روسیه اعلام کرد: عباس و نتانیاهو جهت حضور در  فینال مسابقات جام جهانی فوتبال که در ۱۵ژوئیه برگزار خواهد شد، دعوت شده‌اند.

نوفل دو سال پیش تصریح کرده بود: عباس برای دیدار با نتانیاهو در مسکو مانعی نمی‌بیند. پوتین سال ۲۰۱۶ پیشنهاد کرد که پس از سال‌ها قطع ارتباط، نخستین نشست میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها در مسکو برگزار شود.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها