تیتر امروز

رستوران بزنیم؟!
بازار کار و آینده رستوران داری

رستوران بزنیم؟!

در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقه‌مند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفت‌وگو آینده آن حرفه را به چالش می‌کشیم.

گزارش تصویری: صابون سنتی « آشتیان »

ازمیان اقتصاد سنتی و سوغات شهر «آشتیان» می‌توان از کارگاه صابون پزی سنتی نام برد. صابون سنتی آشتیان حدود ۴۰۰ سال قدمت دارد و مرغوبترین صابون سرشوی سنتی تولیدی درکشور است.

کد خبر: ۳۵۷۷۱
۱۴:۲۷ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸

این محصول از چربی گاو و گوسفند تهیه می‌شود و تنها مواد شیمیایی موجود در این محصول"سود کاستیک"است که در مرحله آخر از آن جدا شده و این صابون تبدیل به یک محصول کاملا طبیعی می‌شود. این شغل بسیار پر زحمت وخطرناک و افرادی که این کار را انجام می‌دهند، مجبورند روزانه ۱۰ ساعت در گرمای شدید سر پا ایستاده و مراقب دیگ در حال جوشیدن صابون باشند. بعد از مرحله قالب زدن، آن‌ها را درزیر آفتاب چیده وبعد از خشک شدن، جمع آوری می‌کنند. شهر آشتیان یکی از شهر‌های بسیار کهن وتاریخی ایران است. آشتیان سرزمین مشاهیر بزرگی همچون پروین اعتصامی، عباس اقبال آشتیانی و... بوده است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی