تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

واکنش سازمان غذا و دارو به جلسه یک دادگاه دارویی بدون حضور نمایندگان وزارت بهداشت

نخستین جلسه دادگاه مدیران یک شرکت دارویی بدون حضور نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به عنوان مدافعان حقوق عمومی در حوزه سلامت برگزار شد که این امر واکنش سازمان غذا و دارو را به دنبال داشت.

کد خبر: ۳۵۶۳۵
۱۲:۱۹ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مدیران یک شرکت دارویی به دلیل اخلال در نظام اقتصادی و دارویی در بازداشت به سر می‌برند و نخستین جلسه دادگاه آنها روز سه شنبه در شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام در حالی برگزار شد که بازداشت افراد مورد نظر مربوط به کشف یک انبار دارویی است که بنا بر کیفرخواست ارایه شده در دادگاه، داروهای فاسد و تاریخ مصرف گذشته در آن کشف و ضبط شده بودند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، یکی از اتهامات مدیران شرکت دارویی رسا، اخلال عمده در زنجیره دارویی کشور به ارزش یک هزار و ۸۵۰ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۹۹ ریال با علم به تاثیر در ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی عنوان شده است و در اتهامات ایشان تحصیل مال نامشروع به ارزش یک هزار و ۸۵۰ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۹۹ ریال و سوء استفاده از جواز و امتیاز تفویض شده، فعالیت غیرمجاز در شبکه دارویی استان البرز بدون مجوز وزارت بهداشت و نگهداری غیر مجاز دارو بدون تشریفات قانونی در حکم قاچاق، بوده است.

از آنجایی که در جلسه نخست دادگاه با وجود اینکه پرونده مورد اشاره دارویی بوده است، اما مسئولانی از سازمان غذا و دارو به عنوان متولی نظام دارویی کشور به این دادگاه دعوت نشدند و همزمان افرادی در حاشیه برگزاری این دادگاه از عدم حضور نمایندگان سازمان غذا و دارو انتقاد نیز کرده بودند، این تناقض مورد تذکر سازمان غذا و دارو قرار گرفته و مدیر کل دفتر امور حقوقی، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو در نامه‌ای ضمن یادآوری این موضوع، ۲ کارشناس حقوقی سازمان غذا و دارو را برای حضور در جلسات به شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی معرفی کرد.

در نامه دکتر شهریار اسلامی‌تبار - مدیرکل دفتر بازرسی، رسیدگی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا ودارو آمده است:

« رییس محترم شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرئم اخلال‌گران و مفسدان اقتصاد

نظر به اینکه پرونده مربوط به اتهامات شرکت‌های دارویی رسا و رسافارمد در آن شعبه مطرح رسیدگی است، به استحضار می‌رساند با توجه به پیگیری‌های قضایی به عمل آمده توسط این سازمان به عنوان متولی امر کالاهای سلامت محور در مرحله بازپرسی طی نامه شماره ۶۶۱/۶۴۴۲۹/د مورخ ۱۳۹۷/۰۷/۲۱ و با عنایت به عدم ابلاغ حضور این سازمان در جلسه اول رسیدگی به اتهامات مطروحه، بدین وسیله جناب آقایان محمود افراسیابی و محمد عباسی آبادی نمایندگان حقوقی این سازمان جهت پیگیری موضوع شرکت در جلسات رسیدگی و ارائه اظهارات لازم در جهت دفاع از حقوق عامه در امر سلامت حضورتان معرفی می‌گردد.»
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها