تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

گزارش تصویری: شب سفید

کودک همسری روایت زندگی تلخ کودکان زیر ۱۸ سال است که به دلایل فرهنگی یا اقتصادی، محکوم به زندگی با همسری هستند که نقشی در انتخاب آن ندارند. روایتی از دردهای مادران قدیمی که رنج‌های خود را به نسل جدید منتقل می‌کنند.

کد خبر: ۳۵۴۶۷
۱۱:۲۲ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز- محرومیت از مدرسه، از دست دادن فرصت‌های زندگی، بارداری زودهنگام و پرخطر و مواردی دیگر تنها بخشی از عواقب ازدواج کودکان است. عکس‌های حاضر روایت زندگی لیلا ساکن شهرستان خدابنده در استان زنجان است که مجبور شد تاوان کینه‌ای دیرینه را با ازدواج در سن پایین بپردازد.
لیلا می گوید: «من انتخاب نکردم، انتخاب شدم. ۱۲ ساله بودم که پدرم فوت کرد. همسر یکی از خواستگاران سابق مادرم از ترس اینکه مادرم هووی او شود، نقشه‌ای کشید تا من را به بهانه ازدواج با پسرش، فراری دهد.  او به کمک دخترش بعد از یک مراسم عروسی ، من را به خانه خود بردند و بعد از گرفتن رضایت از مادرم، به عقد پسرشان درآمدم. بیش‌تر از یک ماه طول نکشید که برای اولین بار با خشونت از سوی همسرم روبرو شدم.»
او تعریف می‌کند: « در این منطقه، رسم این است پیش از آن که گل و شیرینی به خانه عروس آینده برده شود و خانواده‌ها با هم آشنا شوند، دختر و پسر همدیگر را انتخاب می‌کنند. سپس با نقشه‌ای، دختر  فرار می‌کند و درخانه همسر آینده‌اش پنهان می‌شود. بعد یک نفر به  نمایندگی خانواده داماد به خانه عروس آینده می‌رود تا رضایت آنها را جلب کند و قرار عقد و عروسی بگذارند.»
حالا ۲۴ سال از جدایی لیلا و همسرش می‌گذرد؛ او و دو خواهرش که آنها هم ازدواج نکرده‌اند، با بافتن قالی‌های پشمی و فروختن آن گذران عمر می‌کنند. مهربانی او با کودکان در بین اقوام و آشنایان زبانزد است. حساسیت سهیلا نسبت به کودکان و نگرانی از آینده آنها، بی‌تاثیر از ازدواج زودهنگام و ناموفق خود نبوده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی