تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

غلامی: با متخلفان علمی برخورد جدی می‌کنیم

وزیر علوم از هماهنگی بیشتر وزارت علوم و دانشگاه‌ها برای مقابله با تخلفات علمی خبر داد و گفت: امسال با متخلفان علمی با جدیت بیشتری برخورد خواهیم کرد.

کد خبر: ۳۵۰۷۵
۱۱:۴۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دکتر منصور غلامی در حاشیه نشست روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، در جمع خبرنگاران به مهمترین برنامه‌های وزارت  علوم همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: ما در این حوزه دو برنامه را مدنظر داریم اول این که آموزش‌های دانشگاه‌ها براساس اصول کیفی و کاربردی پیش برود تا دانش آموختگان با مهارت تر در عرصه عمل و کارآفرینی داشته  باشیم. دوم درس حضور و ورود بیشتر در عرصه تحقیق و انجام پروژه‌های تحقیقاتی به منظور کاهش مسائل و مشکلات جامعه است.

وی در ادامه  به برنامه وزارت علوم در خصوص مقابله با تقلب و تخلفات علمی اشاره کرد و گفت: آیین‌نامه مقابله با تخلفات علمی مصوب مجلس شورای اسلامی  است و این آیین‌نامه تا به امروز نیز به مصوبه دولت رسیده و اجرایی شده است.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: برای اجرای آیین‌نامه فوق باید هماهنگی بیشتر بین دانشگاه‌ها و کارگروه‌های پیگیر امر تخلفات علمی در دانشگاه‌ها باشیم و  در نشست امروز با مسئولان دانشگاهی در مورد هماهنگی آن صحبت خواهیم کرد. اما به طور کلی دانشگاه‌ها و وزارت علوم با جدیت با پدیده‌ای که شأن آموزش عالی را زیر سئوال ببرد برخورد می‌کند.

دکتر غلامی خاطر نشان کرد: بحث برخورد با متخلفین علمی از گذشته یعنی قبل تصویب آیین‌نامه فوق در وزارت علوم شروع شده است اما امسال این موضوع با جدیت و هماهنگی بیشتر بین تک تک دانشگاه‌ها پیگیری می‌شود.

دکتر غلامی در خصوص آخرین وضعیت دانشمند بازداشتی ایرانی در زندان آمریکا نیز گفت: دست وزارت علوم به مرکزی که این دانشمند را بازداشت کرده نمی‌رسید و پیگیری ها از طریق وزارت امور خارجه دنبال می‌شود و باید منتظر این پیگیری ها باشیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر