تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

۱۱ خودرو با بیش از ۱۰۰ فقره تخلف سرعت

News Image Lead

موضوع ۱۱ خودرو که هر یک بیش از ۱۰۰ فقره تخلف سرعت غیرمجاز داشته‌اند در کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و ترافیک خراسان رضوی بررسی شد.

کد خبر: ۳۴۸۶۰
۱۳:۵۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ وحید قربانی در جلسه کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و ترافیک استان خراسان رضوی با اشاره به موضوع 11 خودرو که از ابتدای سال 1397 تا پایان بهار 1398 هر کدام بیش از 100 فقره تخلف سرعت غیرمجاز داشته‌اند، عنوان کرد : چنین رفتارهایی باید توسط جامعه‌شناسان و روان‌شناسان تجزیه و تحلیل  شده و آسیب‌های روان‌شناختی و اجتماعی آن شناسایی شود. 
 
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: فضا باید به گونه‌ای باشد که چنین رانندگان متخلفی تبدیل به قهرمانان کاذب نشوند، بلکه باید مخرب و نا ایمن معرفی شوند.
 
وی با بیان این‌که «نوع اعمال قانون برای چنین افرادی باید متفاوت باشد تا جامعه آن‌ها را نکوهش کند»، تصریح کرد: دیگر شهروندان هم در قبال چنین تخلفاتی مسئولیت دارند و در صورت مشاهده آن باید مراتب را به دستگاه‌های ذی‌ربط گزارش دهند.
 
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، همچنین در این جلسه گزارشی درباره آخرین وضعیت سرویس‌دهی شبکه تلفن همراه در محورهای استان ارائه شد.
 
قربانی در این خصوص، گفت: مسیر سفر باید به مقصد سفر تبدیل شود و این مستلزم فراهم کردن امکانات به ویژه ارتباطی است. 
 
همچنین گزارش برنامه‌های اجرایی دستگاه‌های عضو کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و ترافیک استان خراسان رضوی برای مدیریت ایام پایانی سفرهای تابستانی ارائه و برنامه‌هایی از جمله «افزایش نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل برون‌شهری، تشدید برخورد با تخلفات ایمنی، نظارت برعملکرد مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین، توسعه پوشش هوایی، پیش‌بینی استقرار خودروبر و ماشین‌آلات آتش‌نشانی برای رفع انسداد راه‌ها به تصویب کمیسیون رسید.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر