تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

اظهارات تند مورگان علیه رونالدو

مهاجم تیم ملی فوتبال زنان آمریکا اعلام کرد ستاره پرتغالی می‌تواند با پول همه چیز را پنهان کند.

کد خبر: ۳۴۶۳۸
۱۱:۵۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آس، الکس مورگان پیش از دیدار ستاره‌های فوتبال جهان در میلان برای مراسم فیفا The Best نظرش را نسبت به کریستیانو رونالدو اعلام کرد. قهرمان جام جهانی ۲۰۱۹ فرانسه مشکلات قانونی ستاره پرتغالی را در رابطه با متهم شدن به تجاوز جنسی فراموش نکرد.

مهاجم تیم ملی فوتبال زنان آمریکا درباره تفاوت رونالدو به عنوان یک فوتبالیست و زندگی روزانه‌اش صحبت و اعلام کرد مسائل زیادی در رابطه با مهاجم یوونتوس وجود دارد که با پول آن‌ها را پنهان می‌کند. او گفت: پیش‌بینی نمی‌کنم برخوردم با او نسبت به کسانی که به آن‌ها روبه‌رو می‌شوم متفاوت باشد. زنان امروزه صحبت می‌کنند و گوش دادن به آن‌ها مهم است. خیلی‌ها می پرسند که چه کسی در این مسائل حق دارد  اما زمانی که به داستان رونالدو نگاه می‌کنید باور می‌کنید مسائل زیادی برای پنهان کردن وجود دارد که در نهایت او با پول آن‌ها را می‌پوشاند.

یک سال پیش کاترین مایورگا، مدل آمریکایی، مهاجم پرتغالی را متهم به تجاوز جنسی کرد. این مدل آمریکایی مدعی شد که رونالدو در سال ۲۰۰۹ در هتلی در لاس وگاس به او تجاوز کرده است. با این حال چند ماه پیش دادگاه اعلام کرد ستاره پیشین رئال مادرید در این رابطه محاکمه نمی‌شود.

این نخستین بار نیست که مورگان علیه رونالدو صحبت می‌کند. ستاره تیم فوتبال زنان آمریکا زمانی که متوجه شد بازیکن پرتغالی پرونده‌اش بسته شده است نسبت به این موضوع در شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان داد. او در آخرین مصاحبه‌اش به این موضوع اشاره کرد و گفت: در آن توییت اشاره کوتاهی به آن قضیه کردم. اهمیت زیادی دارد تا از زنانی که در این موقعیت قرار می‌گیرند حمایت کرد چون از حمایت کسی برخوردار نیستند. نمی‌خواهم بگویم که رونالدو یکی از بهترین فوتبالیست‌های جهان نیست، با این قضیه کاری ندارم. او به عنوان یک ورزشکار عناوینی را کسب کرده است اما موضوع دیگر مسائل شخصی است و کارهایی که انجام داده است. من نسبت به چیزی که احساس می‌کنم باور دارم و درباره موضوعاتی فکر می‌کنم که مهم هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان