تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

بوی بی‌اعتمادی از پیشخوان روزنامه‌ها به مشام می‌رسد

مهدی شادمانی که سال‌ها صفحه‌آرایی روزنامه «کیهان» را بر عهده داشت، درباره‌ی دغدغه‌های این روزهایش در فضای رسانه‌ای می‌گوید: تنها چیزی که در فضای رسانه‌ای کشور به چشم نمی‌خورد اعتماد مردم به مطبوعات است که از این بابت مطبوعات خیلی متضرر می‌شوند و این را از پیشخوان روزنامه‌ها می توان فهمید.

کد خبر: ۳۳۵۶۴
۱۰:۵۹ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مهدی شادمانی که سال‌ها صفحه‌آرایی روزنامه «کیهان» را بر عهده داشت، درباره‌ی دغدغه‌های این روزهایش در فضای رسانه‌ای می‌گوید: تنها چیزی که در فضای رسانه‌ای کشور به چشم نمی‌خورد اعتماد مردم به مطبوعات است که از این بابت مطبوعات خیلی متضرر می‌شوند و این را از پیشخوان روزنامه‌ها می توان فهمید.

این فعال حوزه رسانه در گفت‌وگو با ایسنا، اضافه کرد: مطبوعات خوب کار می‌کنند اما مشکلات، زیاد است؛ مشکلات قانونی که دست و پاگیر هستند و حیف است که مطبوعاتمان دیگر مثل چهار دهه‌ی قبل که ما بودیم نیست.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تقویت آموزش روزنامه‌نگاری برای خبرنگاران عصر جدید، یادآور شد: اساتید روزنامه‌نگاری اغلب از صحنه دورند؛ به همین منظور بحث آموزش کمرنگ شده است و کمرنگ شدن آموزش روزنامه‌نگاری برای نسل امروز شکاف ایجاد کرده است. کمی باید بحث تئوری و عملی روزنامه‌نگاری با یکدیگر تلفیق بشوند و دانشجویان بیشتر با شیوه‌ی رسمی کار آشنا بشوند.

شادمانی در همین زمینه به مقایسه کار روزنامه‌نگاران قدیمی و جدید پرداخت و اظهار کرد: در دوره‌ای که ما در حوزه روزنامه‌نگاری فعالیت می‌کردیم، دانشجویان روزنامه‌نگاری به ندرت این امکان را داشتند که از تمام مراحل روزنامه‌نگاری و تحریریه بازدید کنند و از نزدیک با شیوه کار مطبوعات، خبرنویسی و شیوه روزنامه‌نگاری نوین آشنا شوند.

او اضافه کرد: متاسفانه امروزه فقط به صرف خبرهای شبیه به هم بسنده شده و در نهایت چیزی که در خروجی روزنامه‌ها می‌بینید، شبیه به هم و تکراری است؛ به دلیل اینکه منبع یکی است؛ این در حالی است که در گذشته خبرنگار جستجوگر بود، به همین جهت هر روز نسبت به وقایع روز جامعه گزارش داشتیم اما مطبوعات امروزه تبدیل به بولتن تقریبا دولتی شده‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی