تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

قول حناچی برای افتتاح یک ایستگاه مترو در هر ماه

News Image Lead

شهردار تهران به مردم قول داد که هر ماه یک ایستگاه مترو افتتاح کنند.

کد خبر: ۳۳۱۳۴
۱۵:۱۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ پیروز حناچی صبح امروز در آیین افتتاح 8.5 کیلومتر از نیمه شرقی خط 7 مترو تهران و بهره برداری از دو ایستگاه بسیج و مهدیه با بیان اینکه تامین منابع پروژه عظیم مترو کار آسانی نیست گفت: دو موضوع آلودگی هوا و ترافیک جزو دغدغه‌های مردم است چرا که هم آلودگی هوا و هم ترافیک تاثیر مستقیمی بر زندگی و سلامت آنها می‌گذارند به همین دلیل حل این دو دغدغه و پاسخگویی به مطالبات مردمی جزو اولویت‌های کاری مدیریت شهری است.

وی با بیان این که کلانشهرها مشکلات مشترکی دارند که آلودگی و ترافیک از پیامدهای توسعه شهری است و در کنار آن حاشیه نشینی و اسکان غیررسمی نیز در همه کلانشهرها با شدت و ضعف وجود دارد.

شهردار تهران با بیان اینکه در دهه اخیر رشد جمعیت مناطق 22 گانه تهران، 2.5 درصد بود اما در شهرهای اقماری شاهد رشد 17 درصدی جمعیت هستیم که این بحران درست در خارج از حریم شهر تهران رخ داده است گفت: اتصال قطار شهری بین کلانشهرها و اقمار جزو سیاست‌های اصلی است که به دنبال اتصال مترو به پرند ، هشتگرد، اسلامشهر و غیره هستیم و این مهم در دستور کار قرار دارد.

حناچی با بیان این که امروز رنگینگ مترو تهران در میان متروهای دنیا در رتبه 15 قرار دارد گفت:  هم در شاخص طول مسیر و هم در مورد جابجایی مسافر مترو تهران در جایگاه 15 دنیا قرار دارد.

حناچی با بیان اینکه در برخی از شهرها این سیاست‌ که در هر 500 متر یک ایستگاه مترو باشد، دنبال می‌شود اظهار کرد:  این نشان دهنده پوشش گسترده مترو در شهرها است و ما نیز قول دادیم که هر ماه یک ایستگاه افتتاح کنیم و عمل به قول‌ها در آموزه‌های دینی مان بسیار مورد  تاکید قرار گرفته است.

وی با بیان این که قول داده بودیم هر ماه یک ایستگاه افتتاح کنیم و تمرکزمان را برای حل مشکل تامین واگن قرار داده‌ایم، گفت: برای تکمیل خط 6 و 7 ، 50 هزار میلیارد تومان دیگر باید هزینه کنیم تا به نتیجه برسیم و امیدواریم با قول های خوبی که امروز رئیس سازمان برنامه و بودجه داده‌اند بتوانیم نه تنها مترو بلکه در حوزه اتوبوسرانی شاهد رقم خوردن اتفاقات خوبی باشیم.

وی با بیان اینکه ما به مردم قول داده بودیم که توسعه شبکه حمل و نقل ریلی را در دستور کار قرار دهیم، گفت: تکمیل خط 6 و 7 کار بسیار سختی بود چرا که درخط 7  به تحریم‌ها برخوردیم و مشاورین نرم افزار کار را رها کرده و رفتند و در خط 6 نیز کاملا در میانه تحریم‌ها بودیم که تلاش شد تجهیزات بدون خرید مستقیم از خارج با کمک کارشناسان داخلی تولید شود.

وی با بیان این که قول داده‌ بودیم که توسعه قلمروی عمومی را در شهر داشته باشیم گفت: برنامه‌های زیادی در این خصوص انجام شد و دیدید که میدان هفت تیر به یک پلازها تبدیل شد. حالا بررسی‌ها در مورد میدان امام خمینی و تبدیل آن به فضای بانشاط که در کنار میدان مشق قرار دارد ، در حال انجام است.

حناچی با بیان این که در توسعه  حمل و نقل عمومی در شرایط کاملا مساعدی در همکاری با دولت هستیم گفت: علیرغم این که وضعیت دولت در پرداخت هزینه‌ها خوب نیست و شرایط سختی دارد اما همیشه به درخواست‌های ما پاسخ داده است و امیدواریم بتوانیم با کمک دولت گره از مشکل تامین اتوبوس و واگن حل کنیم و مطمئنیم که درحل مسائل حاکمیتی تهران، شهرداری تنها نیست.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان