تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

دهقان: اضهارات دونالد ترامپ طبل توخالی است.

مشاور فرماندهی کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح تاکید کرد: هرگاه آمریکایی‌ها فشاری آورده‌اند، این فشارها جهت معکوس به خود گرفته و آنها نتیجه‌ای از تلاش‌هایشان نگرفته‌اند. اظهارات و ادعاهای {ترامپ} طبل توخالی است.

کد خبر: ۳۲۲۷
۱۰:۲۸ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار حسین دهقان در پاسخ به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اثرگذاری سیاست‌های واشنگتن بر رفتارهای منطقه‌ای ایران گفت: اینکه ترامپ مدعی می‌شود و می‌گوید فشارها و عملکرد ایالات متحده منجر به تغییر رفتار منطقه‌ای ایران شده، ادعایی نادرست و مبتنی بر عدم شناخت درست از نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه تهران رابطه‌ای با واشنگتن ندارد که بخواهد سیاست‌هایش را براساس خواست آمریکا تنظیم کند، اظهار داشت: از زمان پیروزی انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی هم دیده‌ایم هرگاه آمریکایی‌ها فشاری آورده‌اند، این فشارها جهت معکوس به خود گرفته و آنها نتیجه‌ای از تلاش‌هایشان نگرفته‌اند. ملت ایران هم مستحکم‌تر شده و آگاهی، علاقه‌مندی و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب نیز بیشتر شده است. این اظهارات و ادعاها نیز طبل توخالی است.

وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درخصوص فشارهای غرب برای انجام مذاکره موشکی با ایران هم  تصریح کرد: توان موشکی در دوران مذاکرات برجام هم در دستورکار قرار نداشت و هیچ گاه هم در دستورکار قرار نخواهد داشت که براساس آن، ایران بخواهد با طرف مقابل مذاکره‌ای کند.

دهقان با بیان اینکه توان موشکی ایران بخشی از اقتدار ملت ایران است، خاطرنشان کرد: دشمن هیچ عامل قدرتی را از ملت ایران نمی‌پذیرد و علاقه‌مند است از هر طریق این عامل قدرت را از بین ببرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد