تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
برنامه های خیریه کهریزک به مناسبت عید قربان

کهریزک میزبان جشن عید قربان است

محمدعلی احمدی تنکابنی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک گفت: جشن بزرگ «عید سعید قربان» از نخستین ساعات بامداد روز دوشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ با حضور هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و انبوهی از هموطنان نیکوکار در آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار می‌­شود.

کد خبر: ۳۱۶۴۴
۰۹:۵۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک از برگزاری برنامه‌های این موسسه برای جشن بزرگ «عید سعید قربان» و نحوه دریافت کمک‌های خیران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی احمدی تنکابنی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک با بیان اینکه جشن بزرگ «عید سعید قربان» از نخستین ساعات بامداد روز دوشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ با حضور هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و انبوهی از هموطنان نیکوکار در آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار می‌­شود، افزود: از هم اکنون تمهیدات لازم جهت برپایی جشن بزرگ و ملی عید قربان در آسایشگاه خیریه کهریزک به انجام رسیده است و دام زنده و بهداشتی به اندازه کافی در آسایشگاه خیریه کهریزک تأمین شده  که خیرین می‌توانند با هر توان مالی و حتی با خرید گوسفند اشتراکی با خیالی آسوده شاهد ذبح آن در ­کشتارگاه صنعتی و بهداشتی آسایشگاه خیریه کهریزک باشند. 
 
احمدی تنکابنی در خصوص اجرای برنامه‌های هنری و اجرایی کهریزک افزود: امسال علاوه بر برنامه هر ساله اجرای طواف نمادین خانه ­خدا توسط مددجویان آسایشگاه، در تلاش هستیم تا جشنواره فرهنگی هنری عید سعید قربان را باشکوه‌تر از هر سال و با برپایی غرفه­‌های متعددی از جمله غرفه‌های گروه بانوان نیکوکار و فروش شیرینی‌جات خانگی، پوشاک و… فروش صنایع دستی معلولان شامل ۲۰ کارگاه کاردرمانی، غرفه­‌های پایش سلامت درمانگاه فوق تخصصی جوادالائمه(ع) و انجام تست رایگان با حضور پزشکان، روان­شناسان و مددکاران، غرفه مشاوره اتیسم و نیز غرفه‌های مختلف عرضه و پخت غذا، اجرای سرودهای جمعی مددجویان و حضور هنرمندان در قالب اجرای موسیقی پاپ و سنتی، دف ­نوازی ویژه روز عید، اجرای مسابقه، نقاشی روی صورت و ویژه برنامه کودکان… و شرکت اقشار مختلف مردم و هنرمندان عرصه سینما، تئاتر را با همراهی مسئولان کهریزک، سالمندان و معلولان در آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار کنیم. 
 
وی اضافه کرد: سالیان متمادی است مردم متدین و خیرخواه شهرمان، مسیر کهریزک را به نیکی یافته‌اند و با حضور در آسایشگاه خیریه­ کهریزک به عنوان پایگاهی مردمی و مورد اعتماد، نذورات و قربانی‌هایشان را به مددجویان اهدا میکنند. 
 
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ آن دسته از نیکوکارانی که قادر به شرکت و حضور در مراسم عید در محل آسایشگاه نیستند نیز می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۶۵ *۷۸۰* یا شماره تماس ۴۲۱۱۴ هدایا و نذورات قربانی خود را به کهریزک اهدا کنند.

 

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر