تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
برنامه های خیریه کهریزک به مناسبت عید قربان

کهریزک میزبان جشن عید قربان است

محمدعلی احمدی تنکابنی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک گفت: جشن بزرگ «عید سعید قربان» از نخستین ساعات بامداد روز دوشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ با حضور هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و انبوهی از هموطنان نیکوکار در آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار می‌­شود.

کد خبر: ۳۱۶۴۴
۰۹:۵۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک از برگزاری برنامه‌های این موسسه برای جشن بزرگ «عید سعید قربان» و نحوه دریافت کمک‌های خیران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی احمدی تنکابنی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک با بیان اینکه جشن بزرگ «عید سعید قربان» از نخستین ساعات بامداد روز دوشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ با حضور هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و انبوهی از هموطنان نیکوکار در آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار می‌­شود، افزود: از هم اکنون تمهیدات لازم جهت برپایی جشن بزرگ و ملی عید قربان در آسایشگاه خیریه کهریزک به انجام رسیده است و دام زنده و بهداشتی به اندازه کافی در آسایشگاه خیریه کهریزک تأمین شده  که خیرین می‌توانند با هر توان مالی و حتی با خرید گوسفند اشتراکی با خیالی آسوده شاهد ذبح آن در ­کشتارگاه صنعتی و بهداشتی آسایشگاه خیریه کهریزک باشند. 
 
احمدی تنکابنی در خصوص اجرای برنامه‌های هنری و اجرایی کهریزک افزود: امسال علاوه بر برنامه هر ساله اجرای طواف نمادین خانه ­خدا توسط مددجویان آسایشگاه، در تلاش هستیم تا جشنواره فرهنگی هنری عید سعید قربان را باشکوه‌تر از هر سال و با برپایی غرفه­‌های متعددی از جمله غرفه‌های گروه بانوان نیکوکار و فروش شیرینی‌جات خانگی، پوشاک و… فروش صنایع دستی معلولان شامل ۲۰ کارگاه کاردرمانی، غرفه­‌های پایش سلامت درمانگاه فوق تخصصی جوادالائمه(ع) و انجام تست رایگان با حضور پزشکان، روان­شناسان و مددکاران، غرفه مشاوره اتیسم و نیز غرفه‌های مختلف عرضه و پخت غذا، اجرای سرودهای جمعی مددجویان و حضور هنرمندان در قالب اجرای موسیقی پاپ و سنتی، دف ­نوازی ویژه روز عید، اجرای مسابقه، نقاشی روی صورت و ویژه برنامه کودکان… و شرکت اقشار مختلف مردم و هنرمندان عرصه سینما، تئاتر را با همراهی مسئولان کهریزک، سالمندان و معلولان در آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار کنیم. 
 
وی اضافه کرد: سالیان متمادی است مردم متدین و خیرخواه شهرمان، مسیر کهریزک را به نیکی یافته‌اند و با حضور در آسایشگاه خیریه­ کهریزک به عنوان پایگاهی مردمی و مورد اعتماد، نذورات و قربانی‌هایشان را به مددجویان اهدا میکنند. 
 
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ آن دسته از نیکوکارانی که قادر به شرکت و حضور در مراسم عید در محل آسایشگاه نیستند نیز می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۶۵ *۷۸۰* یا شماره تماس ۴۲۱۱۴ هدایا و نذورات قربانی خود را به کهریزک اهدا کنند.

 

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی