تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

تشدید برخورد با تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک نامتعارف

رئیس اتحادیه پوشاک تهران تاکید کرد: حجم قابل توجهی از پوشاک نامتعارف از دل مزون‌های خانگی و فضای مجازی به بازار وارد شده و در این بین تولیدات زیرزمینی تاثیر بسزایی در عرضه پوشاک نامتعارف داشته است.

کد خبر: ۳۰۸۲۷
۱۰:۱۰ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ابوالقاسم شیرازی اظهار کرد: از ماه گذشته طرح برخورد با مانتو و پوشاک نامتعارف در شهر تهران با همکاری دستگاه‌های مرتبط و به دستور معاونت دادستانی تهران آغاز شده است و بازرسی از واحدهای فروشگاهی و تولیدکنندگان همچنان ادامه دارد.

رئیس اتحادیه پوشاک تهران ادامه داد: در این بازرسی‌ها با تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تولیدی نامتعارف که تناسبی با فرهنگ جامعه اسلامی ایرانی ندارد، برخورد شده که در این میان واحدهای تولیدی زیرزمینی نیز شناسایی شده‌اند.

وی تاکید کرد: واحدهای متخلف بدون پروانه کسب اگر در قالب چارچوب قوانین صنفی فعالیت کنند، صاحب پروانه کسب می شوند.

شیرازی خاطرنشان کرد: گروه‌های بازرسی اتحادیه متشکل از کارشناس، بازرس و پیشکسوت صنف به صورت دوره‌ای از واحدهای صنفی بازدید می کنند و در طول هفته گشت‌های مشترک نیز انجام می شود.

رئیس اتحادیه پوشاک تهران خاطرنشان کرد: بررسی‌ها حکایت از آن دارد که حجم قابل توجهی از مدل‌ها که با فرهنگ جامعه ایرانی همخوانی ندارد، از دل مزون‌های خانگی و فضای مجازی به بازار سرایت کرده است.

شیرازی یادآور شد: به دلیل آنکه مزون‌های خانگی و فعالیت در فضای مجازی از زیرمجموعه‌های اتحادیه پوشاک محسوب نمی‌شود، این اتحادیه توان بازرسی، نظارت و برخورد را ندارد.

وی ادامه داد: در کنار برخورد و نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی و تولیدی، باید با دستفروشی سطح خیابان و فعالیت خارج از عرف مزون‌های خانگی برخورد شود زیرا فعالیت این دست واحدها بر فضای کسب و کار واحدهای صنفی و فرهنگ جامعه تاثیر قابل توجهی دارد.

رئیس اتحادیه پوشاک تهران تاکید کرد: مهمتر از نظارت و بازرسی بر فعالیت واحدهای صنفی، انجام کارهای فرهنگی و طراحی پوشاک جدید و همسو با فرهنگ جامعه اسلامی ایرانی باید مدنظر قرار گیرد.

در همین رابطه مجید افتخاری، عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران نیز از برخورد این اتحادیه با تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک نامتعارف خبر داد و گفت که در دو ماه گذشته فروش مانتوهای جلوباز ۸۰ درصد کاهش داشته است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد