تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

ظریف: نمی‌توان با هر دولت جدید آمریکا مذاکره کرد

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با یک شبکه خارجی گفت در آمریکا که انقلاب نشده که بخواهیم دوباره بر مفاد توافق هسته‌ای را مورد مذاکره قرار بدهیم زیرا سال‌هایی که برای برجام صرف شد قابل مذاکره مجدد نیست.

کد خبر: ۳۰۰۹۱
۱۰:۲۹ - ۳۰ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با «فرید زکریا» مجری شبکه «سی. ان. ان.» گفت روزها و شب‌هایی که برای حصول توافق هسته‌ای صرف شد،‌ قابل مذاکره دوباره نیستند.

در بخشی از این مصاحبه که بامداد یکشنبه منتشر شد، ظریف به این سوال که آیا از ضعف اروپایی‌ها با توجه به عمل نکردن مکانیسم (اینستکس) طراحی‌شده برای تعامل با ایران، شگفت‌زده شدید، گفت: «[اینستکس] هنوز شروع به کار نکرده اما باید [شروع به کار کند]، این مسئله باید بیشتر محلی از نگرانی برای اروپایی‌ها باشد تا ما، زیرا آنها نتوانستند خودشان را ثابت کنند. [کشورهای] اروپا با یکدیگر قدرت اقتصادی بزرگتر و [قوی‌تر] از آمریکا هستند».

وی درباره توان بالقوه اروپا و دیگر کشورهای جهان برای مقابله با فشارهای اقتصادی آمریکا بر ایران، توضیح داد:‌«اگر تمام شرکت‌های نفتی اروپا به همراه [شرکت‌های] هندی، چینی، روسی و ژاپنی تصمیم بگیرند که به تحریم‌های آمریکا بی‌توجهی کنند، آمریکا نخواهد توانست و اقتصاد بین‌المللی نیز اعمال تحریم‌های ایالات متحده بر تمام این شرکت‌های را تحمل نخواهد کرد».
 
زکریا در بخش دیگری از این گفت‌وگو از ظریف پرسید: «آیا 12 شرطی را که مایک پامپئو وزیر خارجه [آمریکا] برای مذاکره با ایران گذاشت، اقدام برای تغییر حکومت می‌دانید؟». رئیس دستگاه دیپلماسی ایران نیز اینگونه پاسخ داد: «این یک نابودی ملی است [که البته] غیرعقلانی نیز هست. بعد از پامپئو، من یادداشت خود را با 15 بند منتشر کردم. پس اگر می‌خواهید شرط بگذارید، شروط زیادی هست که می‌توان قرار داد».

ظریف در پاسخ به سوالی درباره اینکه «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن نامه‌ای از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای ایران آورد،‌ تصریح کرد: «ترامپ نامه‌ای نفرستاد، بلکه نخست‌وزیر آبه پیام او را آورد، یک پیام شفاهی. و مقام معظم رهبری نیز با دقت به آن گوش داد. مشکل اینجاست که ما نمی‌توانیم با هر دولت جدید آمریکا مذاکره کنیم».

وی درباره مذاکره مجدد با دولت آمریکا افزود: «کشورها بر این مبنا که دولت نماینده آنهاست، با هم مذاکره می‌کنند. در آمریکا فقط یک انتخابات برگزار شد، انقلاب که نشد! ترامپ، بعد از [باراک] اوباما رئیس‌جمهور شد. دولت‌ها توافقنامه‌های اجرایی و معاهده دارند. اما هر نوع توافقی، [با تغییر دولت هم] کماکان الزام‌آور خواهد بود. نمی‌توانید بگویید که من از دولت قبلی خوشم نمی‌آید و می‌خواهم مجددا بر سر هر کاری که کردند، مذاکره کنم.
 
این شاید یک مسئله داخلی برای شما باشد اما برای ما، ما چند سال وقت صرف کردیم. ساعت‌ها، روزها، هفته‌ها، ماه‌ها،‌شب‌ها. یکی از جلسات مذاکره‌ای که با [جان] کری وزیر وقت خارجه [آمریکا] داشتیم،  در ساعت 9 شب شروع و بدون توقف در ساعت 6 صبح فردا تمام شد. این چیزی نیست که مجددا مورد مذاکره قرار بگیرد. اکنون اگر ترامپ بگوید که این یک معاهده نبود و فقط یک توافق اجرایی بود، اینها مسائل داخلی هستند. البته او معاهده‌های بسیاری را نقض کرده است. آی‌اِن‌اِف، نفتا و یونسکو را به یاد بیاورید».

نسخه کامل این مصاحبه قرار است روز یکشنبه از شبکه سی.ان.ان پخش شود.

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه رو آورده است. 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر