تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

جیسون رضاییان: تروریستی خواندن سپاه اشتباه بود

جیسون رضاییان در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی به بهانه‌ی پخش سریال گاندو که او سوژه‌ی اصلی آن بود، سیاست آمریکا در تحریم‌های ایران به ویژه تروریستی خواندن سپاه را اشتباه خواند و رفتار متقابل ایران را در واکنش به آن طبیعی خواند.

کد خبر: ۲۹۹۵۷
۱۹:۵۳ - ۲۸ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به گزارش انصاف نیوز، رضاییان در این باره به بی‌بی‌سی فارسی گفت:

«چیزی که من را نگران می‌کند این است که وقتی مثلا کل یک بخشی از نیروی نظامی ایران را تروریستی می‌خوانید شرایطی را ایجاد می‌کنید که صدها هزار مرد ایرانی – اگر نگوییم میلیون‌ها – که خدمت اجباری سربازی‌شان را در سپاه انجام داده‌اند، حالا یکدفعه هر جایی از دنیا که بروند مظنون به تروریسم هستند! بعد در مقابل، پاسخ ایران هم این است که هر کسی در ارتش آمریکا در خاورمیانه سرباز بوده از دید ما تروریست است و ما هر کاری که دلمان بخواهد با او می‌کنیم. ما با این واکنش مقامات ایران البته موافق نیستیم ولی وقتی سپاه را تروریست می‌خوانیم باید هم انتظار چنین پاسخی را داشته باشیم.

ما هر دو کسانی را می‌شناسیم که [به خاطر اجباری بودن سربازی در ایران] بدون اینکه بخواهند مجبور شده‌اند دوره‌ی خدمت سربازی‌شان را در سپاه بگذرانند، خیلی‌هایشان در خارج از ایران هم زندگی می‌کنند؛ آیا اینها همه تروریست هستند؟! این سوال من است. [من که] فکر نمی‌کنم.

حرف من این است که تحریم مقام‌های ایران یک حرف است ولی مجرمانه کردن مردم یک کشور همانطور که در فرمان ممنوعیت سفر ایرانیان که ترامپ صادر کرد دیدیم سیاست غلطی است».

آیا کلینتون می‌خواست به ایران بیاید؟

گزارشگر بی‌بی‌سی درباره‌ی کتاب جیسون رضاییان از او پرسید: «در کتاب نوشتی که یک رییس جمهور سابق آمریکا می‌خواسته به ایران بیاید و تو را به آمریکا بیاورد. چه کسی بوده این رییس جمهور سابق؟».

او پاسخ داد  که «از خود روسای جمهوری سابق زنده باید بپرسید. چهار تایشان هنوز زنده هستند»، «پس تو به ما نمی‌گویی؟!»؛ رضاییان با خنده می‌گوید «نه نه» و گزارشگر می‌گوید «حدسم این بود که جیمی کارتر است، کسی دیگر به نظر نمی‌آمد، ولی …».

رضاییان البته در واکنش به نام کارتر این معما را تا حدی روشن می‌کند: «من جیمی کارتر را [از بین این گزینه‌ها] رد می‌کنم؛ جیمی کارتر نبوده».

گزارشگر می‌گوید: «پس می‌ماند کلینتون و بوش‌ها که دو تایشان زنده بودند و حالا فقط یکی‌شان زنده‌اند».

با توجه به سیاست جمهوری خواهان، احتمال می‌رود که بوش‌های پدر و پسر گزینه‌ی جدی نباشند و می‌ماند کلینتون.
رضاییان پس از آن به گزارشگر گفت: این اولین بار است که در این چهار ماهی که کتاب بیرون آمده کسی از من می‌پرسد.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور