تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

کمالوندی: مذاکرات‌مان با چینی‌ها درباره راکتور اراک ادامه دارد

سخنگوی سازمان انرژی اتمی در مورد آخرین نتایج از مذاکرات ایران با چین درباره ساخت راکتور اراک، گفت: اکنون منتظر نتیجه طراحی تفصیلی هستیم تا بعد وارد مرحله ساخت تجهیزات شویم. راجع به این موضوع مذاکره شده، فکر می‌کنم ظرف هفته‌های آینده هم مذاکرات‌مان ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۲۹۲۳
۱۳:۵۵ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - بهروز کمالوندی در حاشیه مراسم اولین سالگرد شهادت جمعی از کارکنان و مردم در جریان حادثه تروریستی مجلس در مورد نتایج مذاکرات هیات ایرانی در چین در خصوص ساخت راکتور اراک، گفت: این هیات دو روز پیش برگشت که در چند بعد در زمینه راکتور صحبت کردند.

وی توضیح داد: در این مذاکرات درباره سوخت و ساخت راکتور صحبت کردیم چون تقریبا مراحل طراحی در حال تمام شدن است. طراحی سه مرحله‌ مفهومی، پایه و تفصیلی دارد که اکنون در مرحله تفصیلی هستیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد:‌ ما طراحی‌مان را ارائه کردیم، توافقات ما با چینی‌ها پیچیدگی‌هایی دارد، اینطور نیست که همه کارها را به چینی‌ها سپرده باشیم، خودمان طراحی می‌کنیم و آنها تایید می‌کنند. این کار را در دو مرحله قبل انجام دادیم،‌ الان منتظر نتیجه تفصیلی هستیم، بعد وارد مرحله ساخت تجهیزات می‌شویم که راجع به این هم مذاکرات شده، فکر می‌کنم ظرف هفته‌های آینده هم مذاکرات‌مان ادامه دارد.

کمالوندی درباره نتایج برگزاری جلسه کمیسیون برجام در تهران، گفت: این جلسه در حد کارشناسی بود که بنده در آن حضور نداشتم اما طبق اطلاعی از آقای عراقچی گرفتم در این جلسه درباره مسائل تحریم‌ها و چگونگی مقابله با تحریم‌های آمریکا صحبت‌هایی شده و نتیجه کار را به سطوح بالاتر و احتمالا در قالب بسته‌ای ارائه کنند.

وی درباره وضعیت تاسیسات هسته‌ای فردو، گفت: تا زمانی که برجام به این شکل باشد فرودو همین‌طور می‌ماند البته اگر بخواهیم از برجام خارج شویم آن وقت برای فردو برنامه‌هایی ارائه می‌دهیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره دستور مقام معظم رهبری جهت ارتقای سانتریفیوژ‌ها تا ۱۹۰ هزار سو و اقدامات این سازمان، گفت: ۱۹۰ هزار سو حداقل وضع ما در غنی‌سازی هسته‌ای است که یک نیروگاه را تامین می‌کند به اضافه راکتور‌های تحقیقاتی که در آن کار‌های تحقیقاتی انجام می‌دهیم. یک بخش ارائه شده، بحث‌هایی است که با برجام منافات نداشته و در طول چند سال گذشته هم انجام شده است، مهم‌ترین آن موضوع سالن مونتاژ سانتریفیوژ می‌باشد که در این زمینه نیز مواردی دیده شده است.

وی افزود: ‌همانطور که آقای صالحی اشاره کرد در فاصله زیر یک سال می‌توانیم به ظرفیت مورد نظر برسیم البته تمامی اقدامات ما بر اساس دستورات کلی مقامات ارشد نظام است، فعلا نظر حضرت آقا این است که در چارچوب برجام اجرا شود اما اگر قرار شد از برجام خارج شویم آنگاه ظرفیت‌های واقعی کشور را خواهید دید.

کمالوندی در پاسخ به پرسش دیگری درباره اهداف اقدامات تروریستی در کشور ما و سایر مناطق دنیا، گفت: کثیف‌ترین کار ممکن آن است که با روش‌های ناجوانمردانه برای رسیدن به اهداف‌شان متوسل شوند. تروریست‌هایی هستند که مست شده و از خود اراده‌ای نداشته و بازیچه کشورهای ابرقدرت قرار می‌گیرند البته ایران در شرایطی قرار دارد که به راحتی می‌تواند از خود دفاع کند کما اینکه دیدیم عملیات تروریستی آنها هم به نتیجه نرسید و بلافاصله هم پاسخ‌شان داده شد که پاسخ محکم و خوبی هم بود.

وی با بیان اینکه از جریانات تروریستی سوء استفاده می‌شود، ‌گفت: باید در دنیا تلاش شود که روش‌هایی جاری و ساری شده که همه دنیا اقدامات تروریستی را محکوم کرده و با سازوکارهایی آن را محدود کنند نه اینکه تروریست‌ها به دو بخش تروریست خوب و بد تقسیم شوند، یک عده فکر می‌کنند که منافعی برای آنها دارد که تروریست‌ها را آزاد بگذارند کما اینکه در گذشته هم همین‌طور بوده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی