تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
سمن ها و افزایش مهارت‌های فنی و حرفه ای

سمن ها و افزایش مهارت های اجتماعی

سلیمان پاک سرشت (معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور) در دیدار با هیئت رئیسه مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جوانان اظهار داشت: سمن‌ها منشاء زایندگی، طراوت و نیروی درونی جامعه برای عبور ازمسائل خویش هستند. 

کد خبر: ۲۸۴۶۰
۱۰:۲۴ - ۰۶ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز-معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: سمن‌ها بهترین مکان برای دریافت وفادارانه از موضوع مهارت هستند.

به گزارش ایلنا، سلیمان پاک سرشت (معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور) در دیدار با هیئت رئیسه مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جوانان اظهار داشت: سمن‌ها منشاء زایندگی، طراوت و نیروی درونی جامعه برای عبور ازمسائل خویش هستند. 
 
معاون وزیرتعاون، کارو رفاه اجتماعی گفت: واقعیت تلخ این است که جوانان امروز به لحاظ مهارتی از نسل‌های گذشته ضعیف‌تر هستند و این موضوع برای نسلی که می‌خواهند آینده را بسازد، خطرناک است. لذا درخواست ما از جوانان این است که در ترویج گفتگو ملی مهارت مشارکت کنند. 
 
وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مشاغل، نیازمند تحصیلات دانشگاهی نیستند، افزود: نادیده گرفتن اهمیت موضوع مهارت‌آموزی خطری است که جوانان و آینده ما را تهدید می‌کند. 
 
این جامعه شناس گفت: یکی از دلایل پایین بودن کیفیت زندگی در ایران، پایین بودن کیفیت خدمات فنی است که همه اقشار جامعه آن را دریافت می‌کنند. 
 
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: اگر جامعه دریافت درستی از موضوع مهارت داشته باشد، اولین قدم برداشته شده است. این در حالی است که متأسفانه آگاهی مردم از موضوع مهارت دچار تورش و خطای سیستماتیک است. 
 
پاک‌سرشت تأکید کرد: سمن‌ها بهترین مکان برای دریافت وفادارانه از موضوع مهارت هستند. سازمان‌های مردم نهاد بواسطه نوع ارتباطشان با بدنه جامعه، می‌توانند در تحقق حکمرانی محلی کمک کنند. آنها می‌توانند نیازهای آموزشی جامعه محلی را رصد و به سازمان منتقل کنند. 
 
پاک سرشت در پایان با تأکید بر اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، آمادگی دارد ظرفیت‌های گسترده خود را برای کمک به ارتقای سطح مهارت جوانان بکار گیرد، افزود: ما می‌توانیم ۳۰ هزار نفر اعضای سمن‌ها را برای کار حرفه‌ای، ارتقاء بهره‌وری، کارآفرینی، حمایت از محیط زیست، کمک به اقشار آسیب پذیر و دیگر حوزه‌های کاری سازمان‌های مردم نهاد آموزش داده و توانمند سازیم. 
 
هیأت رئیسه مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان کشور، تشکلی غیردولتی است که ۲۶۰۰ سازمان مردم نهاد را در سراسر کشور تحت پوشش دارد. 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها