تیتر امروز

انتخابات ۸ تیر؛ آیا آذری جهرمی به ستاد پزشکیان پیوسته؟/ شعار سعید جلیلی
انتخابات ریاست جمهوری و آغاز تبلیغات نامزد‌ها (بروزرسانی می‌شود)

انتخابات ۸ تیر؛ آیا آذری جهرمی به ستاد پزشکیان پیوسته؟/ شعار سعید جلیلی

انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار می‌شود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی،...
سیده حمیده زرآبادی: ناامیدی، مردم را از پای صندوق رای دور کرد/ مجلس دهم به مراتب قوی‌تر از مجلس یازدهم بود/اگر رئیس جمهور عملکرد خوبی نداشت باید استعفا دهد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با زنی که می‌خواست رئیس جمهور شود/شاید وقتی دیگر

سیده حمیده زرآبادی: ناامیدی، مردم را از پای صندوق رای دور کرد/ مجلس دهم به مراتب قوی‌تر از مجلس یازدهم بود/اگر رئیس جمهور عملکرد خوبی نداشت باید استعفا دهد

گفت‌و گو با سیده حمیده زرآبادی، نماینده پیشین مجلس و کاندیدای ریاست جمهوری در برنامه جامعه پلاس دو روز پیش از اعلام احراز صلاحیت‌ها در استودیو دیدارنیوز انجام شد، اما آنچه می‌بینید و می‌خوانید...
محمود صادقی: در انتخاباتی رقابتی، معنادار و موثر شرکت می‌کنیم
گفت‌وگوی انتخاباتی دیدارنیوز با یک نامزد ریاست جمهوری

محمود صادقی: در انتخاباتی رقابتی، معنادار و موثر شرکت می‌کنیم

دیدارنیوز در راستای پوشش خبری و تحلیل انتخابات و روشن شدن آرایش انتخاباتی جناح‌های سیاسی، بدون گرایش به هیچ یک، سلسه برنامه‌هایی را ارائه می‌دهد، در این برنامه محمود صادقی نامزد انتخابات ریاست...
به بهانه افزودن کنجد، سبوس و سبزی؛

کم‌فروشی در نان همچنان ادامه دارد

کم‌فروشی و گران‌فروشی برخی واحدهای نانوایی به بهانه‌هایی همچون افزودن کنجد، سبوس و سبزی همچنان ادامه دارد.

کد خبر: ۲۷۱۷۱
۱۰:۳۰ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - میانه سال ۹۶ بود که اخباری در زمینه افزایش قیمت نان منتشر شد و قرار بر آن بود تا از ابتدای آذرماه قیمت نان در حدود ۱۵ درصد افزایش یابد و این اتفاق رخ داد اما عمر نرخ‌های جدید تنها چند روز بود و دوباره قیمت‌های رسمی کاهش یافت و همچنان پابرجاست؛ اما نکته قابل تأمل در این زمینه آن است که هر چند وقت یک بار به بهانه استفاده از افزودنی‌هایی همچون کنجد، سبوس و سبزی، قیمت نان اندکی سفارشی محاسبه می‌شود!

علاوه بر آن هر چند وقت یک بار به بهانه‌ای وزن چانه و کیفیت خمیر و پخت نان کاهش یابد به‌گونه‌ای که در یک سال اخیر شاهد بودیم که به صورت هماهنگ از سوی برخی واحدهای نانوایی، کیفیت پخت نان و وزن چانه آن آب رفته است.

برخی از نانوایی‌ها در چند سال اخیر به روش‌های خاصی روی آورده‌اند. از این روش‌ها می‌توان به کاهش وزن چانه، کاهش کیفیت خمیر نان، اجبار مشتری به خرید نان‌های سفارشی و عرضه نان تنها به روش سفارشی اشاره کرد.

در چند وقت اخیر دیده شده که در برخی مناطق کیفیت نان به خصوص نان‌های سنگک کاهش یافته و میزان سوختگی نان‌ها افزایش یافته یا قسمت‌هایی از نان خمیر می‌ماند که این موارد به دلیل کاهش کیفیت خمیر و پخت نان است.

از سوی دیگر برخی واحدهای آزاد پز در ماه‌های گذشته تنها محصولات سفارشی که هزینه بیشتری برای مشتری به همراه دارد را عرضه می‌کنند که البته ناگفته نماند کیفیت پخت این دست نان‌ها هم بعضاً آنچنان تعریفی ندارد.

تمام این مسائل در حالی رخ می‌دهد که سازمان‌های نظارتی همچون سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت، سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خروجی نسبت به بازرسی و نظارت بر فعالیت نانوایی‌ها در این چند ماه ارائه نکرده‌اند.

در این رابطه فردی که برای خرید نان سنگک مراجعه کرده بود با گلایه‌مندی از تفاوت قیمت نان در واحدهای نانوایی مختلف گفت: هر واحد با تغییر سایز نان و افزودن موادی همچون سبوس، کنجد و سبزی قیمتی را برای خود در نظر گرفته و حتی در مورد نان ساده نمی‌توان نرخ ثابتی را پیدا کرد زیرا برخی از واحدها نان ساده را از پخت خود حذف کرده‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی