تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

یونیسف: محرومیت تحصیلی حدود نیمی از کودکان افغانستان

سازمان یونیسف در گزارشی اعلام کرد حدود نیمی از کودکان افغانستانی به دلیل درگیری‌ها، فقر، ازدواج کودکان و تبعیض علیه دختران از تحصیل محروم هستند و این تعداد برای اولین بار از سال ۲۰۰۱ افزایش یافته است.

کد خبر: ۲۷۰۳
۲۲:۳۰ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به گزارش ایسنا، گسترش خشونت‌ها و حملات، بسیاری از مدارس را در افغانستان به تعطیلی کشانده و دستاوردهای شکننده در زمینه تحصیل دختران را در کشوری که میلیون‌ها نفر هرگز پا به مدارس نمی‌گذارند، تحت تاثیر قرار داده است.

میرویس بلخی - وزیر آموزش و پرورش افغانستان - اعلام کرد: حدود سه میلیون و ۷۰۰ هزار کودک هفت تا ۱۷ ساله (۴۴ درصد از این کودکان) از تحصیل محروم هستند که دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از آنان را دختران ( ۶۰ درصد از دختران) تشکیل می دهند.

وی بدون اشاره به نقش داعش و طالبان در این امر و با بیان این که دلایل بسیاری از جمله ازدواج کودکان، کمبود معلمان زن و زیرساخت‌های ضعیف کشور برای محرومیت تحصیلی کودکان وجود دارد، اظهار کرد: آموزش کودکان مهم‌ترین عامل پیشرفت در تمامی جوامع انسانی و مهم‌ترین ابزار در مبارزه با جنگ، فقر و بیکاری است.

داعش و طالبان به شدت مخالف آموزش و تحصیل دختران هستند و مدارس بسیاری را به تعطیلی کشانده‌اند.

گروه‌های مددکاری در این کشور با اشاره به این که در برخی از ولایت‌های افغانستان آمار محرومیت تحصیلی دختران به ۸۵ درصد نیز می‌رسد، اعلام کردند: تنها در ماه آوریل سال جاری نیروهای تروریستی دو مدرسه را به آتش کشیده‌اند و خشونت‌های گسترده آنان به تعطیلی صدها مدارس خصوصی منجر شده است.

گزارش یونیسف نیز در این زمینه به خطر مورد سوءاستفاده و بهره برداری قرار گرفتن و به اجبار به سربازی گرفته شدن کودکان محروم از تحصیل اشاره می‌کند.

به گزارش رویترز، روز یکشنبه در مزارشریف - مرکز ولایت شمالی بلخ - یک دانش آموز دختر به دلیل اقدام به شرکت در آزمون ورودی دانشگاه توسط نیروهای تروریستی در مدرسه کشته شد و ۲۰ دانش آموز دیگر مجروح شدند این در حالیست که سال جاری در افغانستان سال «آموزش» نامیده شده است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی