تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

یک هفتم نوزادان در جهان دچار کم‌وزنی هستند

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد حدود یک هفتم نوزادان در جهان هنگام تولد دچار کم‌وزنی هستند.

کد خبر: ۲۶۰۱۱
۱۲:۴۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در این بررسی آمده‌ است: در سال ۲۰۱۵ بیش از ۲۰ میلیون نوزاد در جهان متولد شده‌اند که کمتر از ۲.۴۹ کیلوگرم وزن داشته‌اند. همچنین بیشتر این نوزادان در کشورهایی با میزان درآمد پایین و متوسط متولد شده‌اند.

محققان انگلیسی اظهار داشتند: دولت‌ها برای پیشگیری از تولد نوزادانی با وزن پایین اقدامات قابل توجهی در نظر نگرفته‌اند. همچنین برای تحقق کاهش ۳۰ درصدی مشکل سوء تغذیه تا سال ۲۰۲۵ لازم است سرعت پیشرفت در این‌ بخش بیش از دو برابر افزایش پیدا کند.

در این مطالعه محققان به بررسی اطلاعات مربوط به ۲۸۱ میلیون مورد تولد در ۱۴۸ کشور جهان پرداختند. به گفته محققان نزدیک به نیمی از نوزادانی که هنگام تولد دچار کم‌وزنی هستند از کشورهای جنوب شرق آسیا هستند. همچنین در مجموع سالانه حدود ۸۰ درصد از نوزادانی که هنگام تولد کمتر از ۲.۴۹ کیلوگرم وزن دارند جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته محققان همچنین نوزادانی که جان سالم به در می‌برند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و دیابت هستند.

در اروپا و آمریکای شمالی نیز نسبت قابل توجهی از نوزادانی که با وزن پایین متولد می‌شوند پیش از موقع به دنیا می‌آیند. درحالیکه در آمریکای جنوبی و آفریقای سیاه بسیاری از نوزادان به موقع متولد می‌شوند اما رشد آنان به دلیل سوء تغذیه روند مناسب خود را ندارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، سوئد، ایسلند، صربستان، نروژ، آلبانی، چین، کرواسی و کوبا از جمله کشورهایی در جهان هستند که پایین‌ترین میزان تولد نوزادان مبتلا به کم‌وزنی در آن‌ها گزارش شده‌ است. 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر