تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

جعفرزاده: فکر نمی‌کنم دوستان کاندیدای ریاست مجلس شوند

غلامعلی جعفرزاده، نایب‌رئیس فراکسیون مستقلان مجلس، گفت: از کاندیداهای احتمالی بی‌اطلاع هستم، اما به نظرم در سال آخر هم آقای لاریجانی همچنان رئیس مجلس بمانند، فکر می‌کنم دوستان هم ورود نکنند؛ تاکنون بحثی در خصوص کاندیدا شدن دوستان برای ریاست مجلس نداشته‌ایم.

کد خبر: ۲۵۷۷۱
۱۱:۵۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - غلامعلی جعفرزاده، نماینده رشت و نایب‌رئیس فراکسیون مستقلان مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به انتخابات هیات‌رئیسه مجلس، گفت: سال آخر عمدتاً رقابت‌ها ضعیف‌تر می‌شود و طی سال‌های اول مجالس رقابت‌ها برای کسب کرسی هیات‌رئیسه شدید است.
 
او ادامه داد: در سال‌های آخر نمایندگان چندان رغبتی ندارند که برای انتخابات هیات‌رئیسه کاندیدا شوند. نمایندگان از نظر اخلاقی تمایلی ندارند که کاندیدا شوند و می‌خواهند اعضای فعلی هیات‌رئیسه را حفظ کنند. از لحاظ سازمانی اگر کسی می‌خواست در هیات‌رئیسه مجلس حاضر شود، در سنوات گذشته تلاشش را می‌کرد و عمدتاً کسی تلاش جدی‌ای برای حضور در هیات‌رئیسه نمی‌کند.
 
به گفته این نماینده مجلس، رقابت برای تصاحب کرسی‌های هیات‌رئیسه در اجلاسیه چهارم نسبت به سنوات گذشته ضعیف‌تر خواهد بود.
 
جعفرزاده در پاسخ به اینکه «آیا آقای لاریجانی در اجلاسیه چهارم رئیس مجلس باقی می‌ماند» گفت: از کاندیداهای احتمالی بی‌اطلاع هستم، اما به نظرم در سال آخر هم آقای لاریجانی همچنان رئیس مجلس بمانند، فکر می‌کنم دوستان هم  ورود نکنند؛ تاکنون بحثی در خصوص کاندیدا شدن دوستان برای ریاست مجلس نداشته‌ایم.
 
نایب‌رئیس فراکسیون مستقلان در خصوص اینکه «آیا اصولگرایان همچنان از آقای لاریجانی برای ریاست مجلس حمایت می‌کنند» تاکید کرد: صحبتی به میان نیامده است، اما سال آخر سال سخت‌گیری برای تغییرات نیست و تجربه این‌طور نشان داده که در اجلاسیه چهارم شاهد تغییرات چشمگیری در هیات‌رئیسه نخواهیم بود.
 
جعفرزاده در پایان گفت: فراکسیون مستقلان تلاش می‌کند که ریاست آقای لاریجانی در مجلس تثبیت شود، البته محکم‌تر و با رای بیشتر.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها