تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

مایک پنس: مسیحیان مراقب باشند!

معاون رئیس جمهوری آمریکا که به داشتن اندیشه‌های نومحافظه‌کارانه مشهور است، در جمع دانشجویان دانشگاهی در آمریکا هشدار داد که آنها ممکن است به خاطر عقاید و باورهای مسیحی‌شان مورد حمله قرار گیرند.

کد خبر: ۲۵۶۳۱
۱۱:۲۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری هیل، روزنامه یو.اس.‌ای تودی نوشت، مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا در جمع دانشجویان دانشگاه لیبرتی گفت: در طول تاریخ آمریکا، این که خود را مسیحی بنامیم، کاری بسیار آسان بوده و بابت دفاع از آموزه‌های انجیل هرگز مورد تمسخر یا طرد شدن قرار نمی‌گرفتیم. اما امروزه اوضاع فرق کرده است. برخی از بلندترین صداها برای تحمل، امروزه کوچک‌ترین تحملی برای باورهای سنتی مسیحیت ندارند. آماده باشید.

معاون رئیس جمهوری آمریکا که خود را "به ترتیب اولویت یک مسیحی، یک محافظه‌کار و یک جمهوری‌خواه" می‌خواند، به تجربه شخصی خود اشاره کرد و گفت که همسرش "کارن" سال گذشته میلادی و پس از بازگشت به کار به عنوان آموزگار هنر در یک دبستان غیردولتی ممنوعه برای معلم‌ها و دانش آموزان همجنس گرا مورد انتقادهای شدید قرار گرفت.

بر اساس نوشته روزنامه کریستین پست، وی ادامه داد: زمانیکه همسرم برای تدریس به مدرسه برگشت، ما با یکسری حملات شدید از سوی رسانه‌ها و جناح سکولار روبه‌رو شدیم. این حملات علیه آموزه‌های مسیحیت، غیرآمریکایی هستند.

مایک پنس همچنین درباره اقدامات صورت گرفته از سوی دولت آمریکا در ماه‌های اخیر در حمایت از آزادی مذهب اشاره کرد و گفت: به شما قول می‌دهم که ما همواره برای حق آمریکایی‌های برای زندگی، آموزش و عبادت خداوند بر اساس وجدانشان دفاع می‌کنیم.

روزنامه کریستین پست نیز گزارش داد، پنس به رشد اقتصادی در نیمه نخست سال جاری میلادی هم اشاره کرد و به دانشجویان گفت که آنها زمان خوبی برای فارغ‌التحصیلی انتخاب کرده‌اند، چون پس از دو سال از ریاست جمهوری دونالد ترامپ "مشاغل در حال ایجاد شدن هستند" و آمریکا به "روال سابق" برگشته است.

به نوشته روزنامه یو.اس.‌ای تودی، رئیس دانشگاه لیبرتی نیز که از حامیان ترامپ است، گفت که پنس یکی از "تأثیر گذارترین" معاونان ریاست جمهوری است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد