تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

برخورد پلیس با مصادیق روزه خواری

News Image Lead

رییس پلیس پایتخت در آستانه ماه مبارک رمضان از برخورد با افرادی که تظاهر به روزه‌خواری می‌کنند، خبر داد.

کد خبر: ۲۵۱۴۲
۱۴:۱۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ سردار حسین رحیمی در حاشیه بازدید از مرکز بازپروری و نگهداری از معتادان متجاهر سروش ، با حضور در جمع خبرنگاران درباره تدابیر پلیس برای ماه مبارک رمضان گفت: رعایت حرمت ماه مبارک رمضان از سوی تمام افراد و اقشار جامعه واحب است و همه باید در این ماه یکسری موارد را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه حتی افرادی که دارای مشکل و عذر موجه برای روزه نگرفتن هستند باید یکسری موارد را رعایت کنند، گفت: هیچکس نباید تظاهر به روزه خواری کند و پلیس به عنوان مجری قانون با مصادیق روزه خواری برخورد خواهد کرد.

رحیمی در پاسخ به پرسش ایسنا درمورد ساعات فعالیت صنوف نیز گفت: واحدهای عرضه کننده غذا از بعد از سحر تا یک ساعت قبل از اذان مغرب اجازه فعالیت ندارند. سینماها نیز تا سحر می‌توانند فعال باشند و دیگر واحدهای صنفی نیز اگر قصد فعالیت تا سحر را دارند باید مجوز لازم را از پلیس اماکن اخذ کنند.

رییس پلیس پایتخت درباره واحدهای فروش غذا نیز گفت: واحدهایی که قصد عرضه مواد غذایی در طول روز را دارند باید یکسری الزامات را رعایت کنند و از پلیس اماکن مجوز بگیرند.

سردار رحیمی درباره اینکه آیا ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در ماه رمصان تغییر می‌کند یا خیر نیز به ایسنا گفت: تاکنون در این مورد تصمیمی اتخاذ نشده است.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر