تیتر امروز

انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار

معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی به حواشی پیش آمده ناشی از توییت مهناز افشار واکنش نشان داد.

کد خبر: ۲۴۸۹۵
۲۱:۴۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - جواد جاویدنیا در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون حقوقی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران درباره پست توییتری اخیر مهناز افشار، گفت: قطعا سلبریتی‌ها تاثیر جدی در این قضایا دارند و باید خیلی در مطالبی که منتشر می‌کنند، دقت کنند. آنها باید در منابع خبری خود  دقت کنند زیرا می‌دانند کوچکترین صحبتی که داشته باشند، تاثیرگذار است.

جاویدنیا در پاسخ به این سوال که  توییت مربوط به منافقین بوده و مهناز افشار بازنشر کرده است و اینکه آیا قرار نیست پرونده‌ای تشکیل شود، ادامه داد: بله متاسفانه و اقدامات لازم در دستگاه قضایی در حال انجام است و بیان برخی موارد باعث می‌شود کار لطمه بخورد و قطعا در این فضا دنبال اجرای قانون هستیم و هر کسی هر اقدامی انجام می‌دهد باید پاسخگوی اعمال و رفتارش باشد. علی‌القاعده دستگاه قضایی تا زمانی که پرونده‌ای تشکیل نشده باشد و برخوردی انجام نشود، مجاز به بیان نیست زیرا در جامعه التهاب ایجاد می‌شود و باید اجازه دهیم این موضوع طبق روند منطقی خود پیش برود.

وی  اضافه کرد: قطعا خود این شخصیت‌ها نیز متوجه حساسیت‌های موضع‌گیری‌های خود در فضای مجازی هستند و باید در منابع خبری خود دقت کنند. معاون دادستان کل کشور در امور فضایی مجازی تاکید کرد: باید سواد فضای مجازی افزایش یابد و هر خبری را منتشر نکنیم زیرا باید هم پاسخگوی قانون و هم وجدان عمومی باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که توییت مهناز افشار قاتل را برای قتل تحریک کرده است ؟ گفت: اینها مسائل قضایی است و باید بررسی شود و در مسائل قضایی نمی‌توان بر مبنای موجی که راه افتاده اقدام کرد.ممکن هم است این موج صحیح باشد اما باید بررسی شود و به عنوان دستگاه قضایی نمی‌توانیم برمبنای  آنچه که در اذهان عمومی به وجود آمده حکم صادر کنیم.

جاویدنیا تصریح کرد: تمام این موارد باید بررسی کارشناسی و دقیق شود و اگر بنابر برخورد قضایی باشد، روند اطلاع‌رسانی خاص خود را دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد