تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
تشکیلات خودگردان:

هرگز اجازه نمی‌دهیم توطئه معامله قرن اجرایی شود

معاون نخست وزیر و وزیر اطلاع‌رسانی فلسطین اعلام کرد: ما هرگز اجازه نمی‌دهیم که توطئه معامله قرن اجرایی شود.

کد خبر: ۲۴۴۵۳
۱۱:۳۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، نبیل ابوردینه، معاون نخست وزیر و وزیر اطلاع‌رسانی فلسطین در کنفرانس مطبوعاتی خود در حاشیه همایش رسانه‌های عربی که در کویت در حال برگزاری است، ضمن تاکید بر عزم و اراده دولت تشکیلات خودگردان فلسطین برای دفاع از حق و حقوق فلسطینیان در تمامی عرصه‌های بین‌المللی و عربی، خاطرنشان کرد: ما هرگز اجازه نخواهیم داد توطئه معامله قرن اجرایی شود و هرگز نمی‌پذیریم آمریکا بدون شرکای عربی و بین‌المللی تنها میانجی‌گر باشد.

ابوردینه در ادامه افزود: پرونده فلسطین در حال حاضر در معرض خطرات بزرگی قرار دارد که نیاز به تلاش‌های بیشتر و اقدامات سیاسی در سطوح بین‌المللی و عربی دارد.

وی خاطرنشان کرد: توطئه‌ای وجود دارد که امت عربی با آن رو به رو است که هدف از این توطئه تضعیف امت عربی و  به تحلیل بردن آن است تا پس از آن، امت عربی از مقدسات خود شانه خالی کند.

معاون نخست وزیر فلسطین تصریح کرد: معامله قرن قدس را از روند سیاسی و مسالمت‌آمیزش خارج می‌کند. بدون قدس کشور فلسطین، صلح، ثبات و امنیت وجود ندارد و ما هرگز تجزیه هیچ بخشی از اراضی عربی را نمی‌پذیریم.

ابوردینه همچنین گفت: توطئه علیه فلسطین و کشورهای عربی روز به روز افزایش می‌یابد و به ناچار برای رویارویی با این خطر و فروپاشی کامل در سیاست بین‌المللی باید در یک جبهه بایستیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد