تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

رییس جمهور به کردستان سفر می‌کند

استاندار کردستان ضمن اعلام خبر سفر رییس جمهور به کردستان، از اقشار مختلف مردم برای استقبال از وی دعوت کرد.

کد خبر: ۲۴۳۹۹
۲۱:۱۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا اظهار کرد: به یاری خداوند روز چهارشنبه ۴ اردیبهشت میزبان آقای دکتر روحانی و جمعی از وزرا و اعضای محترم دولت تدبیر و امید خواهیم بود. نظر به مهمان‌نوازی و خونگرمی مردم شریف این دیار قطعا مراسم استقبال بی مانندی را رقم خواهیم زد و تمامی اقشار جامعه در کنار هم، فرهنگی بودن خود را به نمایش می‌گذارند.

وی افزود: لذا از همه مردم بزرگوار استان دعوت می‌کنم که روز چهارشنبه از ساعت ۹ صبح در استادیوم استقلال حضور بهم برسانند تا برگ زرین دیگری به افتخارات این استان فرهنگی اضافه کنیم. 

استاندار کردستان عنوان کرد: حضور آقای دکتر روحانی در استان کردستان و همراهی مردم نجیب و شریف، یادآور سال‌های ۹۲ و ۹۶ خواهد بود که مردم گرانمایه بیش از ۷۳ درصد آرا خود را به نام ایشان تسلیم صندوق‌های رای کردند و قطعا این جلوه‌های اتحاد و انسجام ملی فراموش نخواهد شد.
وی ادامه داد: لازم است اشاره کنم که هدف آقای دکتر روحانی از سفر به کردستان شتاب‌بخشی بر روند همه جانبه توسعه‌ی استان می‌باشد و پروژه‌های متعددی در زمینه اقتصادی، زیربنایی آماده افتتاح و بعضا شروع عملیات اجرایی می‌باشد. 

مرادنیا بیان کرد: به یاری خداوند آقای دکتر روحانی به محض ورود به سنندج بعد از تجدید میثاق با آرمان‌های شهدای معزز، در استادیوم استقلال با مردم مهمان‌نواز دیدار خواهند کرد و بعد از آن با نخبگان، روحانیون، و فعالان اجتماعی، سیاسی فرهنگی و اقتصادی به گفتگو می‌نشینند و در این سفر جلسه شورای اداری برای تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی توسعه‌ی استان با حضور وزرای مربوطه برگزار خواهد شد. 

وی خاطرنشان کرد: بر خودم واجب می‌دانم که از همه مردم شریف استان دعوت کنم که با نشان دادن جلوه‌های فرهنگی و اجتماعی در استادیوم استقلال سنندج راس ساعت ۹صبح، همدلی و همراهی خود را به ثبت برسانند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت