تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

فارین پالسی، ایمیل کوشنر علیه آوارگان فلسطینی‌ را افشا کرد

یک مجله آمریکایی ایمیلی از جارد کوشنر، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا منتشر کرد که اقدامات او علیه آوارگان فلسطینی را افشا کرد.

کد خبر: ۲۴۳۹۵
۱۲:۳۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در آستانه اعلام طرح پیشنهادی آمریکا برای صلح خاورمیانه که توسط جارد کوشنر و جیسون گرینبلات، فرستاده ویژه این کشور در روند صلح خاورمیانه تنظیم شده مجله فارین پالسی یکی از ایمیل‌های کوشنر را افشا کرد که تلاش‌های او در یک سال و نیم گذشته برای لغو کمک‌های اختصاص یافته به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را نشان می‌دهد.

فارین پالسی نوشت، کوشنر در یکی از ایمیل‌های خود خطاب به مسؤولان کاخ سفید گفته بود، "نمی‌شود هدف ما تلاش برای حفظ امور به شکل فعلی باشد بلکه هدف‌مان باید بهتر کردن اوضاع باشد! گاهی باید برای رسیدن به این هدف از نظر استراتژیک ریسک کنید".

اوایل سال ۲۰۱۸، کوشنر تلاش می‌کرد حمایت‌هایی را در دولت ترامپ برای سیاست محدودسازی برنامه آموزش و امدادرسانی به بیش از پنج میلیون آواره فلسطینی به ارزش ۱.۲۵ میلیارد دلار جلب کند. سرنوشت فلسطینی‌ها دهه‌هاست در میان تلاش‌ها برای برقراری صلح خاورمیانه به یک مساله لاینحل تبدیل شده و کوشنر نیز امیدوار بود با لغو وضعیت پناهندگی فلسطینی‌ها به این مساله پایان دهد.

او در تاریخ ۱۱ ژانویه ۲۰۱۸ نامه‌ای خطاب به مسؤولان ارشد دول آمریکا نوشت و مقاله روزنامه وال استریت ژورنال را نیز به آن ضمیمه کرد، در این مقاله حل مشکل آوارگان فلسطینی با تعطیلی دفتر آژانس آنروا و انتقال مسؤولیت آنها به تشکیلات خودگردان خواسته شده بود.

فارین پالسی نوشت، کوشنر به شکل ویژه‌ای قصد داشت این مقاله را به رکس تیلرسون، وزیر خارجه وقت آمریکا ارائه دهد، تیلرسون درباره هدف از اختصاص صدها میلیون دلار به عنوان کمک‌های آمریکا به این بخش تنش‌زده خاورمیانه تردیدهایی داشت. کوشنر نوشته بود: انجام تلاشی صادقانه و خالصانه برای تعطیلی آنروا بسیار اهمیت دارد، وضعیت موجود نامناسب و ناکارآمد است و کمکی به برقراری صلح نمی‌کند.

ایمیل یاد شده، حاوی ایده مهم و صریح‌تری از رویکردهای فرستاده خاورمیانه درباره یکی از حساس‌ترین مسایل منطقه یعنی حق بازگشت به عنوان مساله‌ای جنجالی در مذاکرات میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی است و اینگونه به نظر می‌رسد که کوشنر به شدت حامی اسرائیل است.

همچنین در این ایمیل کوشنر به کشورهای مخالف سیاست واشنگتن پیشنهاد کرده هزینه‌های چند صد میلیون دلاری برنامه‌های سازمان ملل برای حمایت از آوارگان فلسطینی را تامین کنند.

کوشنر با اشاره به رای ۱۲۸ کشور علیه آمریکا و در حمایت از تشکیلات خودگردان و نیز رای ۱۴ کشور عضو شورای امنیت علیه واشنگتن نوشت، از این کشورها خواهم خواست هزینه‌های آوارگان را تامین کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان