تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

رئیس سابق آژانس اطلاعات پاکستان ممنوع‌الخروج شد

پس از آنکه رئیس سابق آژانس اطلاعات پاکستان با نوشتن کتابی در رابطه با نقش‌های این کشور در افغانستان و کشمیر، طوفانی به پا کرد، ارتش پاکستان در اقدامی بی‌سابقه وی را ممنوع‌الخروج کرد.

کد خبر: ۲۴۲۴
۱۰:۳۵ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سخنگوی ارتش پاکستان گفت: "اسد دورانی"، ژنرال بازنشسته که از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۲ میلادی ریاست آژانس اطلاعات پاکستان را برعهده داشت در لیست افراد ممنوع‌الخروج از این کشور قرار گرفت.

دورانی از هفته گذشته با انتشار کتابی تحت عنوان "تاریخچه جاسوسی: آژانس اطلاعاتی جناح تحقیق و تحلیل هند، آژانس اطلاعاتی پاکستان و توهم صلح" در این جنجال گرفتار شد.

دورانی این کتاب را به همراه ای‌ اس دولت، رئیس سابق آژانس اطلاعاتی جناح تحقیق و تحلیل هند که رقیب آژانس اطلاعاتی پاکستان محسوب می‌شود نوشته است.

این کتاب بر مبنای یکسری مذاکرات میان این دو مقام در موضوعات مختلف از جمله روابط متشنج با هند و ادعای مداخله نیابتی پاکستان در افغانستان و کشمیر قرار دارد.

آمریکا مدت‌هاست که آژانس اطلاعاتی پاکستان را به حمایت از شبه‌نظامیان در افغانستان از جمله طالبان متهم کرده است؛ ادعاهایی که اسلام‌آباد آنها را رد می‌کند.

انتقاد از ارتش به ویژه استفاده‌اش از نایب‌ها در درگیری‌های منطقه‌ای در این کشور به عنوان یک تابو محسوب می‌شود. ارتش پاکستان قدرتمندترین نهاد در این کشور است که تقریبا به مدت نیمی از تاریخ بر این کشور حکومت داشته و با معافیت از مجازات به عملیات خود ادامه می‌دهد.

این کتاب همچنین اشاره دارد که مقامات پاکستانی احتمالا از مکان مخفی شدن اسامه بن‌لادن، رهبر سابق القاعده اطلاع داشته و احتمالا با گذشت زمان اطلاعات را به آمریکا ارائه داده که منجر به حملات سال ۲۰۱۱ میلادی و کشته شدن بن‌لادن شده است.

اوایل روز دوشنبه اسد دورانی به اتهام نقض قوانین و مقررات ارتش پاکستان به خاطر اظهاراتی که در این کتاب مطرح کرده به مقر ارتش احضار شد.

ارتش سپس اعلام کرد: تحقیقاتی را در رابطه به سوء عملکرد اسد دورانی انجام خواهد داد و وی را در فهرست ممنوع‌الخروج‌ها قرار می‌دهد؛ اقدامی که نخستین بار است درخصوص یکی از روسای سابق آژانس اطلاعات پاکستان اعمال می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی