تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

مخالفت مجلس با اختصاص سهمی از فهرست‌های انتخاباتی به زنان

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اختصاص سهمی از فهرست‌های انتخاباتی مجلس به زنان مخالفت کردند.

کد خبر: ۲۴۱۵۶
۱۰:۲۸ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در جلسه‌ علنی صبح امروز (سه‌شنبه) و در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس، پروانه مافی پیشنهادی را مبنی بر اختصاص حداقل یک ششم فهرست‌های انتخاباتی به زنان در حوزه‌های انتخابیه بالای ۶ کرسی نمایندگی مطرح کرد که نمایندگان با ۷۹ رأی موافق، ۱۱۰ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۰ نماینده حاضر با آن مخالفت کردند.

در ادامه فاطمه حسینی بر اساس پیشنهاد دولت پیشنهادی را مطرح کرد که بر اساس آن در حوزه‌های دارای سه کرسی نمایندگی، یک نفر از فهرست انتخاباتی باید به زنان اختصاص یابد. در کرسی‌های دارای ۴ و ۵ کرسی نمایندگی ۲ نفر از فهرست انتخاباتی به زنان اختصاص می‌یابد و در حوزه‌های دارای ۶ کرسی نمایندگی و بالاتر یک سوم فهرست انتخاباتی به زنان اختصاص می‌یابد. همچنین حوزه‌های انتخابیه دارای یک یا دو کرسی نمایندگی تحت تأثیر این پیشنهاد قرار نمی‌گرفتند و به گفته‌ی فاطمه حسینی بیش از ۱۷۰ حوزه انتخابیه مشمول این پیشنهاد نیستند.

این پیشنهاد نیز با ۷۶ رأی موافق، ۱۰۴ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر مورد مخالفت نمایندگان قرار گرفت.

اعلام مخالفت مجلس در قبال پیشنهاد اختصاص بخشی از فهرست‌های انتخاباتی به زنان در حالی بود که نمایندگان دولت و کمیسیون‌ شوراها با این پیشنهاد اعلام موافقت کردند و تعداد زیادی از نمایندگان در صحن مجلس نیز با نشان دادن عدد ۴ موافقت خود را اعلام کردند. اما نتیجه‌ی رأی گیری مخالفت مجلس بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد