تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

پوتین: از اول گفتیم در گزارش مولر چیزی پیدا نمی‌شود

رئیس‌جمهوری روسیه برای اولین بار در واکنش به گزارش تکمیل شده شورای ویژه رابرت مولر درباره مداخله روس‌ها در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا گفت، مسکو همواره می‌گفت که چیزی پیدا نخواهد شد.

کد خبر: ۲۳۷۰۰
۰۹:۴۱ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه سه‌شنبه در واکنش به خلاصه‌ گزارشی است که ویلیام بار، دادستان کل آمریکا ماه گذشته منتشر شد و در آن آمده است رابرت مولر، رئیس شورای ویژه تحقیقات هیچ مدرکی دال بر همدستی کمپین ترامپ و روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ به دست نیاورده است.

پوتین در مجمع شمالگان در شهر سن پترزبورگ گفت، یافته‌های مولر برای مسکو قابل پیش‌بینی بود. او افزود: اینکه آن (تحقیقات مولر) به این شیوه به پایان می‌رسد، اینکه از کاه کوه بسازیم، برای ما از همان اول مشخص بود. بارها این را به شما گفته بودم. ما از زمان آغاز به کار این کمیسیون بدنام آقای مولر گفتیم که چیزی به دست نخواهد آمد چون هیچ کس بهتر از ما این را نمی‌داند. روسیه در هیچ انتخاباتی در ایالات متحده آمریکا دخالت نکرده است. هیچ همدستی‌ای، آن طور که مولر می‌گفت، میان ترامپ و روسیه در کار نبود.

به گفته رئیس‌جمهوری روسیه، اتهامات همدستی "کاملا بی‌معنا" بودند و برای خوراک سیاسی داخلی آمریکا اختراع شدند و بخشی از کشمکش سیاسی داخلی آمریکا بودند.

دادستان کل آمریکا سه‌شنبه به قانونگذاران اعلام کرد که قصد دارد گزارش مولر را ظرف یک هفته منتشر کند. در حالی که گزارش مولر ترامپ را از همدستی با روسیه تبرئه کرد اما روسیه از تلاش برای مداخله در انتخابات ۲۰۱۶ مبرا نشد. آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیدند که روسیه مداخله داشته است، آن هم از طریق کمپین هک ایمیلی و تبلیغات سیاسی آنلاین با هدف اختلاف‌افکنی.

ولادیمیر پوتین در پاسخ به این سوال که آیا مایل است ترامپ مجددا در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز شود، از اظهارنظر خودداری کرد و به لیستی بلند بالا از اختلافاتش با دولت ترامپ اشاره کرد و گفت مساله احتمال انتخاب مجدد ترامپ در انتخابات کاملا به مردم آمریکا ربط دارد.

اما پوتین که در گذشته ترامپ را ستایش کرده بود، ابراز امیدواری کرد مسکو و واشنگتن بتوانند با یکدیگر برای حل و فصل اختلافات بسیارشان در عرصه بین‌المللی، به محض پایان آنچه او بحران سیاسی آمریکا توصیف کرد، همکاری کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان