تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

تعطیلی محوطه‌های باستانی استان خوزستان

News Image Lead

رئیس اداره موزه‌های استان خوزستان از مسافران نوروزی و گردشگران می‌خواهد تا زمان اعلام وضعیت سفید از سوی ستاد بحران به سمت محوطه‌های تاریخی روباز این استان نروند.

کد خبر: ۲۳۱۲۸
۱۲:۲۹ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ سید محمد ابراهیمی، می‌گوید: در حال حاضر سایت‌های تاریخی که در فضاها و محوطه‌های بازِ سر تا سر استان خوزستان قرار گرفته‌اند، تا زمان برطرف شدن هشدارها درباره‌ی وقوع سیل یا طغیان رودخانه‌ها تعطیل هستند.

او تاکید می‌کند: ممکن است این تعطیلی‌ها تا زمان مناسب شدن وضعیت جوی در استان خوزستان، تا چند روز آینده طول بکشد.

وی سایت‌های باستانی قرار گرفته در مناطق «ایذه»، «مسجد سلیمان» مانند «سرمسجد»، «شوش» مانند «کاخ داریوش»، «شوشتر» مانند سازه‌های آبی شوشتر، «هفت‌تپه» مانند محوطه‌ی «چغازنبیل» را تعطیل اعلام کرد.

او با بیان این‌که شوشتر به صورت مستقیم با رودخانه درگیر است، کوهستانی بودن محوطه‌های باستانی ایذه، باز بودن فضای باستانی چغازنبیل و هفت‌تپه را از دلایل تعطیل بودن این محوطه‌های باستانی در استان خوزستان دانست.

رئیس اداره موزه‌های استان خوزستان همچنین درباره‌ی وضعیت «بند میزان» می‌گوید: به دلیل باز کردن سدها، دبی آب بالا رفته است، بنابراین بخشی از این «بند» زیر آب رفته است، اما برای ایجاد ایمنی کامل ایمنی برای حضور گردشگران تعطیل هستند.

به گفته‌ی ابراهیمی، با این وجود بناها و موزه‌های تاریخی قرار گرفته در سطح شهرهای استان خوزستان هر روز طبق ساعت اعلام شده یعنی تا ساعت ۱۹ برای حضور مسافران نوروزی فعال هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر