تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...
امیر علی‌اکبری:

شکست قبرکن آمریکایی، عیدی من به مردم ایران

امیر علی‌اکبری سال ۹۷ را با پیروزی مقابل شلتون آمریکایی به اتمام رساند.

کد خبر: ۲۲۸۰۲
۱۰:۱۱ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- کمتر از دو دقیقه کار را تمام کرد. به او می گفتند «قبرکن» آمریکایی. لقبی که برازنده اش نبود، چرا که قبرش را یک ایرانی کند! دو دقیقه کافی بود تا امیر علی‌اکبری، شلتون گریوس را ناک اوت و به دهمین پیروزی خودش در مسابقات حرفه ای MMA دست پیدا کند. این سومین و آخرین مبارزه امیر علی‌اکبری در سازمان ACAبود و نماینده کشورمان که تا پیش از این دیدار ۹ پیروزی و یک شکست را در کارنامه خود داشت به مصاف نماینده آمریکا رفت که او با ۹ پیروزی و سه شکست در قفس حاضر شده بود. شیر ایرانی در حالی مقابل رقیب آمریکایی خود به برتری دست یافت که آخرین شکست او سال ۲۰۱۳ رقم خورده بود، اما علی اکبری در مبارزه ای برتر به راحتی از سد حریف خود گذشت تا تعداد برتری های خود مقابل نمایندگان آمریکا در MMA را به عدد ۳ برساند. با این پیروزی قرارداد امیر علی اکبری با سازمان ACA به پایان رسید و نماینده کشورمان اگر خواهان کسب کمربند دسته سنگین وزن این سازمان است باید قرارداد خود را تمدید کند و با محمد واخائف دارنده کمربند این سازمان دیدار کند. از طریق استکی، مربی امیر علی اکبری چند سوال کوتاه از او پرسیدیم که در زیر می خوانید:

وارد سال جدید شده ایم. تبریک امیر.
سلام عرض می کنم به همه مردم عزیز ایران.امیدوارم که در سال جدید هر اتفاق خوبی که برازنده این مردم است برای آنها بیفتد.

عید را کجا رفتی؟
من کربلا هستم و نایب الزیاره همه مردم.از مردم می خواهم آنها هم که به پابوس ائمه می روند برای همه دعا کنند.

امیر از مسابقه با شلتون آمریکایی بگو.قبل از بازی زیاد کری می خواند.خودت هم مصاحبه کرده بودی و گفته بودی که او فک قوی ای  دارد و ناک اوت نمی شود، اما شد.
خدا را شکر می کنم. این هم عیدی من به مردم ایران. به همه خدا قوت می گویم و خسته نباشند. خدا را شکر که توانستم زیر دو دقیقه او را ناک اوت کنم. کری خوانی هم که همیشه در این ورزش هست. اما خب، شلتون را سرجایش نشاندم. همان طور که گفته بودم وضعیت خوبی داشتم و در مسابقه هم شرایطم خوب بود.

خودت فکر می کردی «قبرکن» را ناک اوت کنی؟
خیلی آماده بودم. من خیلی از حریفان را ناک اوت کرده بودم و همه همین انتظار را از من داشتند. در روزهای قبل تمرینات خوبی را در روسیه پشت سر گذاشته بودم و همه چیز ایده آل بود. خیلی از تمریناتی که اینجا کردیم سنگین بود. خب حریف من تا به حال ناک اوت نشده بود و انتظارم شرایط سخت تری بود، اما خدا را شکر که اتفاق های خوبی رقم خورد.

حالا واقعا فک خوبی داشت؟!
واقعا فک خوبی داشت. سفت و محکم. اما هدف من چیزی غیر از پیروزی نبود. همه هدفم کسب دهمین پیروزی بود که به آن رسیدم. خدا را شکر می کنم که با ناک اوت شدن همراه بود.

خیلی ها این نکته را نمی دانند. تو مصدوم بودی و با مصدومیت مقابل شلتون بازی کردی.
خیلی سختی کشیدم و درد زیادی را تحمل کردم. خوشبختانه تلاش هایی که کردم نتیجه داد و سربلند از زمین بیرون آمدم. گفتم این هم عیدی من به همه  مردم ایران.

این آخرین مسابقه تو در سازمان  ACA بود؟ قرار است در آینده اتفاق های دیگری بیفتد.
هنوز در این مورد تصمیمی نگرفتیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها