تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

اصولگرایان بعد از خرابکاری‌هایشان اسم خود را عوض می‌کنند

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی تاکید کرد: مردم باید به اصلاح طلب و اصولگرایی که سلامت دارد و کارآمد است و می تواند کار کند رای دهند. نباید انتخابات را حزبی کنیم طوری که هرکس هر جنس بنجلی را در لیست بگذارد و به مردم بدهد.

کد خبر: ۲۲۳۶۲
۱۲:۵۵ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حمیدرضا حاجی بابایی در پاسخ به این سوال که راهبرد انتخاباتی اصولگرایان برای انتخابات مجلس یازدهم چگونه خواهد بود؟، گفت: انتخابات آینده باید بر مبنای انقلابی‌گری باشد. مردم ایران اگر می‌خواهند مشکل کشور حل شود باید بر مبنای کارآمدی، سلامت و عدالت افرادی را انتخاب کنند که از جنس خودشان باشند.

اصلا اصولگرا نمی‌شناسم

وی در پاسخ به این سوال که اصولگرایان چقدر توانسته‌اند این پیام‌ها را در ارتباط با مردم به آن‌ها منتقل کنند؟، اظهار کرد: من اصلا اصولگرا نمی‌شناسم. ما جبهه نیروهای انقلابی را می‌شناسیم. جبهه نیروهای انقلابی باید در کشور این مسیر را طی کنند، هر وقت طی نکردند ضربه خوردیم. 

فضای انتخابات را حزبی نکنیم که هرکس جنس بنجل خود را در لیست نگذارد

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: ما اصلا نباید (فضا را) اصولگرایی و اصلاح‌طلبی کنیم. مردم باید به اصلاح‌طلبی که سلامت دارد و کارآمد است و می‌تواند کار کند، رای دهند و به نیروهای دیگر و جبهه انقلابی هم که کارآمد و سلامت هستند و می‌توانند کار کنند رای دهند. نباید این قضیه را حزبی کنیم که هرکس هر جنس بنجلی دارد را در لیست بگذارد و جا بزند.

مردم به آدم‌های سالم رای بدهند

حاجی بابایی در پاسخ به این سوال که اگر بهتر این است که فضا را حزبی نکنیم چرا در جریان اصولگرایی احزاب متعددی از جمله جمنا و ... شکل گرفته است؟، گفت: چه فرق می‌کند؟ جمنا باشد یا غیرجمنا باشد یا هرکس دیگری می‌خواهد باشد، این حرف شامل همه است و من همه را می‌گویم.

این فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به این نظر که به هرحال این جناح‌بندی‌ها در زمان انتخابات شکل خواهد گرفت، گفت: بله شکل می‌گیرد اما مردم باید به آدم‌های سالم رای بدهند. احزاب هرکسی را هم معرفی کردند، بکنند. مردم باید به آدمی رای دهند و آن را بررسی کنند که سلامت دارد.

مردم چشمانشان را باز کنند و با اسم‌ها کار نکنند

وی افزود: کسی که در جمهوری اسلامی مسئول می‌شود و طی ۱۰ سال ثروتمند می‌شود معلوم است که این سالم نیست، خب به او رای ندهند تا اینجا هم که می‌آید برای مردم تصمیم بگیرد. شما نمی‌توانید کسی که جنایتی نکرده را مجازات کنید. کسی که جدید آمده اگر می‌بینند اینگونه نیست خب به او رای دهند.

اصولگرایان هر بار در انتخابات اسم‌شان را عوض می‌کنند

حاجی بابایی در پاسخ به این سوال که چرا اصولگرایان در هر انتخابات با یک نام و نشان وارد می‌شوند؟، اظهار داشت: وقتی یک بار می‌آیند و خراب می‌کنند اسم‌شان را عوض می‌کنند که آن خرابکاری معلوم نشود. چون می‌آیند و مردم را راضی نمی‌کنند.

وی افزود: تفکرات فرق نمی‌کند اصلاح‌طلب و اصولگرا این‌ها با یک اسم می‌آیند و آن کارشان جواب مردم را نمی‌دهد و مردم قانع نیستند. مثلا اسمش را می گذارند «امید» یعنی می‌گویند این‌ها که تا الان گفتیم ناامیدی بوده از این به بعد امید است.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: مردم باید چشمانشان را باز کنند و با اسم‌ها کار نکنند بلکه با عملکردها کار کنند.

حاجی بابایی در پاسخ به این سوال که مسئولان و تصمیم‌گیرانی که دارند این روش‌ها و رویکردها را تدوین می‌کنند چه مسئولیتی دارند که مردم هم همین نگاه را داشته باشند؟، گفت: مسئولان خودشان اگر از جنس مردم باشند همین‌هایی را که من می‌گویم عمل می‌کنند و اگر از آن جنس باشند که خودشان هم درواقع به نحوی به آلاف و الوفی رسیده باشند این‌ها سازماندهی می‌کنند که همان روند قبلی باشد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها